Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Το buy out στο συμβόλαιο του Τόρες με τον Πλατανιά

Λίρα εκατό ο Νταβίντ Τόρες στον Πλατανιά. 
Ο Ισπανός επιθετικός αποδεικνύει πως κατέχει την «τέχνη» του σκοραρίσματος, προσελκύοντας το ενδιαφέρον ομάδων εντός και εκτός συνόρων οι οποίες προφανώς και θα΄χουν υπόψιν τους την ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιό του με την κρητική ομάδα. Το «Marca - SL» έχει τις λεπτομέρειες…

Γεννημένος στις 16 Ιουνίου του 1986 και προερχόμενος από την Αλκογιάνο με την οποία έγραψε στο κοντέρ την περασμένη σεζόν 14 γκολ σε 40 ματς, η αλήθεια είναι πως άργησε να ανάψει την μηχανή στα Χανιά.
 

Το πρώτο του γκολ στη Super League καταγράφηκε στο εκτός έδρας ματς με τον Εργοτέλη στις 5 Οκτωβρίου. That’s it! 

Από την στιγμή που η μηχανή πήρε μπροστά η καταμέτρηση ξεκίνησε και ο 28χρονος στράικερ μετράει μέχρι τώρα 10 γκολ σε 25 παιχνίδια (πρωταθλήματος και Κυπέλλου) με τη φανέλα του Πλατανιά.
 

Οι Χανιώτες γνώριζαν καλά την αξία του και πίστεψαν στις δυνατότητές του και γι΄ αυτό άλλωστε υπέγραψαν το περασμένο καλοκαίρι διετές συμβόλαιο μαζί του, χωρίς πάντως αυτό να εξασφαλίζει απόλυτα την παραμονή του ποδοσφαιριστή στο ρόστερ και την επόμενη σεζόν.
 

Στο συμβόλαιο του Τόρες συμπεριλαμβάνεται buy out ύψους 250.000 ευρώ που προσφέρει τη δυνατότητα σε οποιαδήποτε ενδιαφερόμενη ομάδα να το καλύψει και να προσθέσει τον Ισπανό στράικερ στο ρόστερ της. Οσοι πιστοί  προσέλθετε…!

Δεν υπάρχουν σχόλια: