Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Δίνει καλοκαιρινά «ρέστα» για την παραμονή του Στοϊκοβιτς ο Εργοτέλης

Κλέβει καρδιές στον Εργοτέλη ο Βλάντιμιρ Στοϊκοβιτς. Ο Σέρβος διεθνής τερματοφύλακας επιβεβαιώνει στο έπακρο το λαμπερό βιογραφικό και την «χρυσόσκονη» γύρω από το όνομά του, κάνοντας τους σύντεκνους στο Ηράκλειο όχι να γράφουν μαντινάδες για πάρτη του αν και λίγο ακόμη θέλουν...
 

Οι Κρητικοί ετοιμάζονται - σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca - SL» - να παίξουν τα ρέστα τους για την ανανέωση της συνεργασίας τους το καλοκαίρι, με την βασική προϋπόθεση βέβαια, πως θα΄χουν νωρίτερα ανανεώσει τη δική τους συμμετοχή στη Super League.

Ο Στοϊκοβιτς υπέγραψε τον Ιανουάριο εξάμηνο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Εργοτέλη, κάνοντας πολλούς να σκίζουν τα… πτυχία τους με την απόφασή του να ρίξει άγκυρα στο Ηράκλειο για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων» .
 

Εν ενεργεία διεθνής και βασικός πορτιέρε της Εθνικής Σερβίας υπερασπίστηκε την εστία των «πλάβι» στο φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης (5/3) με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο γράφοντας στο κοντέρ την 52η διεθνή συμμετοχή του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.
 

Η χρηματιστηριακή αξία του - σύμφωνα με την γερμανική ιστοσελίδα transfermarkt.de – κινείται στο 1,5 εκατ. ευρώ που σε συνδυασμό με την ηλικία του (30 στα 31) τις διεθνείς συμμετοχές του και την μεγάλη προσωπικότητά του, αυξάνουν τον συντελεστή δυσκολίας για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Εργοτέλη.
 

Μια φορά οι εκ φύσεως μαχητές Ηρακλειώτες είναι αποφασισμένοι να παίξουν τα… ρέστα τους το ερχόμενο καλοκαίρι – θεού και παραμονής θέλοντος – στην προσπάθειά τους να τον πείσουν να επεκτείνει το συμβόλαιό του, ποντάροντας συν τοις άλλοις και στις ομορφιές του νησιού για τις οποίες έχει να λέει τα καλύτερα ο Σέρβος τερματοφύλακας.
 

Παρεμπιπτόντως, η χλιδάτη οικία του Στοϊκοβιτς βρίσκεται στη Λυγαριά (χωριό έξω από το Ηράκλειο) με φόντο το απέραντο γαλάζιο του κρητικού πελάγους κι όσο να΄ναι, είναι κομμάτι δύσκολο να την αφήσει κανείς έτσι και την συνηθίσει…!

Δεν υπάρχουν σχόλια: