Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Πανόπουλος στους παίκτες: «Ξεκινάμε πόλεμο…»!

Το… τσεκούρι του πολέμου ύψωσε ο Χρήστος Πανόπουλος στο «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στα αποδυτήρια και την κεκλεισμένων των θυρών ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης. Το «Marca – SL» έχει τις λεπτομέρειες…

Ο ιδιοκτήτης της ακριτικής ομάδας παρακολούθησε με τεράστια αγωνία το παιχνίδι, μαζί με την γυναίκα του και στενούς συνεργάτες τους.
 

Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια του ματς «συνελήφθη» να κάθεται σκυμμένος στα γόνατα ή να πηγαίνει πάνω – κάτω χωρίς κάτω, χωρίς να τον χωράει ο τόπος!
 

Το τελικό αποτέλεσμα και η εξέλιξη των υπολοίπων αναμετρήσεων, προκάλεσαν μια προσωρινή ανακούφιση, δεδομένου πως ο αγώνας για την παραμονή στη Super League συνεχίζεται και θα κορυφωθεί στον επερχόμενο αγώνα μπαράζ με τον τρίτο της Football League.
 

Το αφεντικό της Ξάνθης λίγα λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας κι αφού συνεχάρη τους παίκτες έριξε το σύνθημα εν όψει της συνέχειας:

«Να ξεκουραστείτε και να χαρείτε τις γιορτινές ημέρες που έρχονται μαζί με τις οικογένειές σας γιατί από την επόμενη εβδομάδα ξεκινάμε… πόλεμο»!
 

Να σημειώσουμε πως οι προπονήσεις θα επαναρχίσουν την Τετάρτη (23/4) του Πάσχα, ενώ το διάστημα της προετοιμασίας η Ξάνθη θα δώσει τουλάχιστον 4-5 φιλικά παιχνίδια (έχουν ήδη γίνει επαφές με ομάδες από την Βουλγαρία) που θα σπάσουν την μονοτονία των προπονήσεων και θα βοηθήσουν τους παίκτες να παραμείνουν σε υψηλό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: