Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Το τρένο της μεγάλης φυγής στον πλανήτη Αρη!

Η καρό σημαία του πρωταθλήματος έπεσε και το τρένο της μεγάλης φυγής «σφυρίζει» στον πλανήτη Αρη! 

Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών βρίσκεται με τις βαλίτσες στο χέρι και ετοιμάζεται να κουνήσει μαντήλι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, παρ΄ότι έχει παρθεί η απόφαση να συνεχιστούν οι προπονήσεις μέχρι τα τέλη Μαΐου!

Βλέπετε, ήδη στο μυαλό των περισσότερων παικτών υπάρχει η σκέψη να αποχωρήσουν από την ομάδα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, βάζοντας σε πορεία το τρένο της μεγάλης φυγής.
 

Οι δανεικοί Μπακασέτας, Τάτος, Καραγκούνης, Μπουγαϊδης και Βλάχος επιστρέφουν στις ομάδες τους, οι Αγκάνθο και Πουλίδο ουσιαστικά αποτελούν ήδη παρελθόν έχοντας επιστρέψει στην Ισπανία, ενώ στην κατηγορία των προσεχώς ελεύθερων ανήκουν οι Βανγκέλι, Τριανταφυλλάκος, Ηρακλής, Ψυχογιός, Μαργαρίτης και Αγγελούδης.
 

Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει πως οι υπόλοιποι παίκτες των οποίων τα συμβόλαια δεν εκπνέουν το ερχόμενο καλοκαίρι, είναι «δεμένοι» και θεωρείται δεδομένη η παρουσία τους στο ρόστερ των «κιτρίνων» εν όψει της νέας σεζόν.
 

Η διοικητική ανυπαρξία και το πρωτόγνωρο οικονομικό χάος που επικρατεί στον σύλλογο είναι ξεκάθαρο ότι έχουν επιφέρει τρομερή ανασφάλεια και τεράστια ανησυχία στις τάξεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας.
 

Ακόμη και εκείνοι που δεσμεύονται με συμβόλαια και αποτελούν περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου,  βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τους δικηγόρους και τους μάνατζερ τους ετοιμάζοντας τα επόμενα βήματά τους.
 

Η πόρτα άνοιξε και φαίνεται πως θα αργήσει να κλείσει...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: