Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Τι είχες Αντρέ μου, τι είχα πάντα! - Το σκληρό ροκ του Μπικέι (και) στο Αγρίνιο

Το τρις (και όχι δις) εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού! 

Ο Αντρέ Μπικέι ήταν ήδη δις υπότροπος όταν επιχείρησε να μετατρέψει σε «ρινγκ» τα αποδυτήρια στα Περιβόλια κι από την στιγμή που το κακό τρίτωσε, η διοίκηση του Παναιτωλικού - έστω και με πόνο καρδιάς –  έλαβε την απόφαση να τον θέσει εκτός ομάδας, ρίχνοντας ουσιαστικά πρόωρους τίτλους τέλους στη συνεργασία τους. 

Η κίνηση του Καμερουνέζου αμυντικού να επιτεθεί με άγριες διαθέσεις κατά του Ροντρίγκο Γκάλο αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά (θεωρώντας τον υπεύθυνο για το γκολ της κρητικής ομάδας) ήταν η σταγόνα που έκανε το ποτήρι της υπομονής να ξεχειλίσει.
 

Η διοίκηση έλαβε άμεσα την απόφαση της καρατόμησής του ευέξαπτου ποδοσφαιριστή, τον οποίο φρόντισε να ενημερώσει σχετικώς και να τον απομονώσει από την υπόλοιπη ομάδα, μέχρι ωσότου τελειώσει η σεζόν και αποχωρήσει από το Αγρίνιο.

Κι όλα αυτά για έναν παίκτη που μέτρησε 26 συμμετοχές την τρέχουσα περίοδο με τα «καναρίνια», εκ των οποίων οι 24 «γεμάτες»(βλ. 90 λεπττες).

Οχι πάντως πως η απρόβλεπτη συμπεριφορά του Μπικέι αποτελεί έκπληξη ή κάποιο είδους μυστηρίου προς διερεύνηση. Τι είχες Αντρέ μου, τι είχα πάντα!


Στις 29 Νοεμβρίου και με αφορμή τον ξαφνικό αποκλεισμό του από την αποστολή του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, το «Marca – SL» είχε κάνει… rewind στις «ροκ» καταστάσεις από τον «The Rock» Μπικέι στα αγγλικά γήπεδα.


Τέλος, τα κατορθώματα του εν λόγω ποδοσφαιριστή στον Παναιτωλικό, δικαιώνουν τρόπο τινά τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας «getreading.co.uk», οι οποίοι τον περασμένο μήνα του έδωσαν φανέλα βασικού στην πιο σκληρή ενδεκάδα («11 Reading FC Hard Men»), στην ιστορία της Ρέντινγκ.
 

Παρεμπιπτόντως, μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία πως την ίδια θέση έχει ήδη «κλειδώσει» και στην «11 Panetolikos FC Hard Men».

Δεν υπάρχουν σχόλια: