Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ειρωνικό σχόλιο των οργανωμένων του Πανθρακικού για τον Ζορντάο Ντιόγκο

Τι ήταν να εκφράσει ο Ζορντάο Ντιόγκο την επιθυμία της καλοκαιρινής προαγωγής σε μεγαλύτερη ομάδα από τον Πανθρακικό...; 

Οι οργανωμένοι οπαδοί («Ultras Panthrax») του ακριτικού συλλόγου μέσω ειρωνικού σχολίου από το blog που διαθέτουν... ξεπροβοδίζουν τον Πορτογάλο αμυντικό από την Κομοτηνή.

Ως γνωστόν την περασμένη εβδομάδα έλαβε χώρα συνάντηση του Ντιόγκο με τους διοικούντες τον Πανθρακικό, με θέμα συζήτησης το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή που λήγει το καλοκαίρι και το μέλλον της συνεργασίας τους.
 

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία να διεκδικήσει την μεταγραφή του σε κάποια άλλη ομάδα και σε υψηλότερο επίπεδο, έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό του, κάτι όμως που δεν ήχησε καθόλου καλά στα αυτιά των οργανωμένων οπαδών.
 

Οι «Ultras Panthrax» στο τελευταίο τους σχόλιο με αφορμή τον αγώνα του Πανθρακικού με την Καλλονή, χαρακτηρίζουν ειρωνικά «Ρομπέρτο Κάρλος» τον Ντιόγκο και ουσιαστικά του δείχνουν την πόρτα της εξόδου.
 

Αναλυτικά:«και ένα κουίζ… το ξέρατε ότι στον ΠΑΝΘΡΑΞ είχαμε Ρομπέρτο Κάρλος ο οποίος θέλει να αγωνιστεί σε μεγαλύτερη ομάδα; ναι έχουμε και από αυτό! Στο καλό να πας και πιο χαμηλά να αγωνιστείς γιατί εδώ που παίζεις είναι ταβάνι». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: