Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Η αποθέωση παικτών και Αγγελου από Βαρουξάκη στα αποδυτήρια της Ν. Σμύρνης!

Πρόωρη «ανάσταση» έκανε ο Πλατανιάς στη Νέα Σμύρνη! 

Η κρητική ομάδα «κλείδωσε» την παραμονή στη Super League και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Στέλιος Βαρουξάκης «συνελήφθη» από το «Marca - SL» να σπεύδει να αποθεώσει στα αποδυτήρια τον «αρχιτέκτονα» της επιτυχίας Αγγελο Αναστασιάδη και τους ποδοσφαιριστές.

Το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με τον Πανιώνιο σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, σήμανε την παραμονή του Πλατανιά στη μεγάλη κατηγορία στην οποία θα πάρει μέρος την επόμενη περίοδο για τρίτη συνεχόμενη σεζόν!
 

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Στέλιος Βαρουξάκης αποχώρησε βαθιά ανακουφισμένος από το μπουθ των φιλοξενούμενων με προορισμό τα αποδυτήρια.
 

Εκεί μοίρασε θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες για την επίτευξη του στόχου της παραμονής, ασπάστηκε τον Αγγελο Αναστασιάδη και πρόλαβε να του ψιθυρίσει στο αυτί πως θα είναι μεγάλη του χαρά αν συνεχιστεί η κοινή πορεία τους και τη νέα σεζόν.
 

Σημειωτέον πως ο Μακεδόνας κόουτς παρ΄ότι και πέρυσι και φέτος ανέλαβε καθήκοντα μεσούσης της περιόδου, έχει οδηγήσει στην παραμονή τον Πλατανιά επί δύο συνεχόμενες χρονιές και αν μη τι άλλο, μια λαμπάδα ίσα με το μπόι του καλό θα ήταν να του ανάψουν στο νησί, προσευχόμενοι συν τοις άλλοις και για την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: