Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ράτκο Ντόστανιτς: Ο πιο καλός ο μαθητής! (pics)

Οσο μεγαλώνουμε μαθαίνουμε λένε κι οι προπονητές ασφαλώς και δεν αποτελούν εξαίρεση. 

Ο Ράτκο Ντόστανιτς έστω κι αν χρειάστηκε να περάσει δια πυρός και σιδήρου, οδήγησε τη Βέροια στην παραμονή της στην Super League, έχοντας καθίσει μεσούσης της τρέχουσας σεζόν στα θρανία για να γίνει σοφότερος! 

Το «Marca- SL» έχει τις λεπτομέρειες και το σχετικό φωτορεπορτάζ…

Τι κι αν ο Σέρβος τεχνικός έκλεισε τον περασμένο Οκτώβρη τα 54 χρόνια. Λίγοι ίσως γνωρίζουν πως προτού καν συμπληρώσει το μήνα του μέλιτος με την «βασίλισσα του βορρά» ταξίδεψε το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου στο Ζλάτιμπορ, προκειμένου να λάβει μέρος σε προπονητικό σεμινάριο της UEFA μαζί με άλλους συναδέλφους του και συμπατριώτες τεχνικούς.
 

Και για να σας βοηθήσουμε, ο Ντόστανιτς είναι ο πρώτος εκ των δεξιών από τους όρθιους στην κεντρική φωτογραφία, ενώ πιο κάτω διακρίνεται με φίλο του προπονητή λίγο πριν από το μεσημεριανό γεύμα. 



Κάπως έτσι ο Σέρβος κόουτς κατάφερε να αντέξει για 22 συνεχόμενα παιχνίδια στην Βέροια, όσα δεν έγραψαν όλοι οι προπονητές που «παρέλασαν» από τον πάγκο της ημαθιώτικης ομάδας σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας από την περίοδο 1998-99 μέχρι και την φετινή σεζόν. 

Ο πιο καλός ο μαθητής!

Δεν υπάρχουν σχόλια: