Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ελληνας FIFA Agent υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά!








Ποιος Ελληνας FIFA Agent κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Μώραλη στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στον Πειραιά…;
 

Διαβάστε στην «ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ».

Και το όνομα αυτού, Τάσος Ραγκούσης. Ο Ελληνας FIFA Agent αποτελεί μια από τις παλιότερες και πιο έμπειρες σειρές στο χώρο των μάνατζερ, έχοντας συμμετέχει σε δεκάδες σπουδαία deals Ελλήνων και ξένων παικτών.
 

Την Τετάρτη (9/4) ανακοίνωσε την συστράτευσή του στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, «με θεματοφύλακα της όλης προσπάθειας τον Βαγγέλη Μαρινάκη» όπως ανέφερε στη σχετική δήλωσή του.
 

Παρεμπιπτόντως, ο εν λόγω FIFA Agent και νυν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, διατηρεί συγγενικούς δεσμούς με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, αφού γυναίκα του Αννα Μαρινάκη είναι πρώτη ξαδέρφη του Βαγγέλη Μαρινάκη.
 

Αναλυτικά η δήλωση του Τάσου Ραγκούση:
 

«Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα με χαρά να σας ανακοινώσω, οτι συστρατεύομαι στόν κοινό αγώνα για ένα καλύτερο Πειραιά, χωρίς κομματικές ταυτότητες και κρατικοδίαιτους υποψηφίους δημάρχους, στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη και θεματοφύλακα της όλης προσπάθειας τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Με διπλό αίσθημα ευθύνης τόσο πρός τον Πειραϊκό λαό, όσο και πρός το όνομα του πατέρα μου Γρηγορίου Ραγκούση, που για 20 συνεχόμενα έτη κατέθεσε την ψυχή του στην προσπάθεια για ένα καλύτερο Πειραιά.

Ζητώ την στήριξή σας, να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να έχουμε ΟΛΟΙ μας τον ΠΕΙΡΑΙΑ που ονειρευόμαστε, τον ΠΕΙΡΑΙΑ που μας αξίζει.

Σας Ευχαριστώ
Αναστάσιος Γρηγορίου Ραγκούσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: