Κυριακή 25 Μαΐου 2014

«Βουλιάζει» η Ρόδος! – Στο σμαραγδένιο νησί για διπλώματα προπονητικής οι Δέλλας, Ζήκος, Μπορμπόκης και Τσιάρτας! / Το «Audi Q7» του Ιβάν στον Αγγελο! / Οικογενειακά καυγαδάκια Χριστοβασίλη – Πετράκη στα Γιάννενα / Παρεάκι Ντούνη - Σπυρόπουλου στη Μύκονο / Η προσφυγή του Μπούρμπου και οι κρητικές «μαντινάδες»










Διαβάστε όλα τα θέματα του 
«ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» όπως δημοσιεύτηκαν στην στήλη του στην «ΩΡΑ των σπορ» το Σάββατο 24 Μαΐου.

Η γλυκόξινη μυρωδιά των αποδυτηρίων σε συνδυασμό με την… γοητεία του πάγκου δεν αφήνει ασυγκίνητους ουκ ολίγους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι φροντίζουν να αποκτήσουν τα απαραίτητα διπλώματα, προκειμένου να ακολουθήσουν το δρόμο της προπονητικής.
 

Στη Ρόδο θα χτυπήσει οσονούπω η «καρδιά» της next generation των Ελλήνων τεχνικών. Τα «βαριά» ονόματα που θα καθίσουν στα θρανία, θα… βουλιάξουν το «σμαραγδένιο» νησί και θα προσφέρουν  ξεχωριστή αίγλη στα σεμινάρια.

 

(28/2)
Για τις σκέψεις του βετεράνου άσου της ΑΕΚ και νυν μάνατζερ Βασίλη Τσιάρτα να φορέσει το κοστούμι του προπονητή, έγραψε αποκλειστικά η στήλη στις 28 Φεβρουαρίου.
 

Εσχάτως, η ΕΠΟ έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων προπονητών που θα συμμετάσχουν στα σεμινάρια για την απόκτησή του διπλώματος UEFA-  Α και ανάμεσα τους βρίσκεται κι αυτό του «El Mago».
 

Μάλιστα ο Τσιάρτας θα ΄χει μεταξύ άλλων συμμαθητή τον Παντελή Κωνσταντινίδη του ΠΑΟΚ! Μια φορά, ο Ιβάν έκλεισε προπονητή (Αγγελος Αναστασιάδης) εν όψει της νέας σεζόν και ο «σβούρας» θα πρέπει να κρατήσει την όρεξή του για τον πάγκο του Δικεφάλου του Βορρά πέρα από το γεγονός πως δεν προλαβαίνει κιόλας!

Στα σεμινάρια για το ανώτατο δίπλωμα (UEFA – Pro) προπονητικής θα λάβει μέρος ο τεχνικός της ΑΕΚ Τραϊανός Δέλλας (όπως προανήγγειλε η στήλη στις 10 Μαΐου) παρέα με τους Στάικο Βεργέτη, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, Αντώνη Νικοπολίδη, Αλέκο Βοσνιάδη, Γιάννη Γκούμα, Νίκο Κολουμπούρδα, Χουάν Ραμόν Ρότσα κι άλλους 18 προπονητές.
 

Το ΑΕΚτζήδικο στοιχείο όμως δεν σταματάει εδώ, δεδομένου πως υπάρχουν κι άλλες Ενωσίτικες συμμετοχές. Ο διευθυντής ακαδημιών της ΑΕΚ Ακης Ζήκος και το μέλος του τεχνικού τιμ Βασίλης Μπορμπόκης θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια για την απόκτηση του διπλώματος UEFA – B που θα διεξαχθούν επίσης στη Ρόδο.
 

Στο ίδιο γκρουπ θα συμμετέχει ο βετεράνος πλέον ρέφερι Τάσος Κάκος, ο εν ενεργεία ποδοσφαιριστής Πασχάλης Μελισσάς και οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Σταύρος Τζιωρτζόπουλος και Τάσος Πάντος. Και μετά σου λένε πως η προπονητική συγκαταλέγεται στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα! Μύθος!


Οικογενειακά καυγαδάκια στον ΠΑΣ Γιάννινα
 

Κάτι φαίνεται να μην πηγαίνει καλά τελευταία στη «χημεία» Χριστοβασίλη – Πετράκη στον ΠΑΣ Γιάννινα. Τα οικογενειακά καυγαδάκια διαδέχονται το ένα το άλλο, σύμφωνα με όσα ψιθυρίζονται εντός των τειχών. Τι πράγμα; Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες…; 

Σύμφωνοι, αλλά όταν δεν μπαίνει γρήγορα ένα τέλος, εγκυμονεί σε αυτές τις περιπτώσεις ο κίνδυνος να «ραγίσει το γυαλί» με ότι μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο. Μην μου πείτε πάντως πως και τα καυγαδάκια συμβάλουν από την μεριά τους στην λεγόμενη… άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου;    


Τριπλή εκπροσώπηση στο Μιλάνο
 

Oχι ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις (!) απεσταλμένοι του Αστέρα Τρίπολης εκπροσώπησαν την ομάδα της Αρκαδίας στο Wyscoyt του Μιλάνου, όπως προανήγγειλε (22/5) η στήλη χωρίς πάντως για να΄μαστε ειλικρινής να περιμένει τριπλή εκπροσώπηση!  

Οι Γιώργος και Δημήτρης Μποροβήλος (πρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ αντίστοιχα) συνοδευόμενοι από τον Νίκο Γαλανακόπουλου έδωσαν το «παρών» στο φόρουμ το οποίο αποτελεί πόλο έλξης εδώ και πολλά χρόνια για μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ και γραφεία ατζέντηδων. 

Και επειδή το Μιλάνο προσφέρεται και για τουρισμό, οι απεσταλμένοι του Αστέρα φρόντισαν να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

   
Audi Q7 για τον Αγγελο!
 

Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να μην έχει στείλει ακόμη στον Αγγελο Αναστασιάδη το συμβόλαιο μέσω του το οποίο θα «κλειδώσει» η συνεργασία τους στον ΠΑΟΚ, ωστόσο με το «καλημέρα» φρόντισε να προσφέρει ένα πολυτελές αυτοκίνητο Audi Q7 για τις μετακινήσεις του έμπειρου τεχνικού, το οποίο βρισκόταν στο μηχανοκίνητο στόλο του ομογενούς επιχειρηματία. 

Κίνηση την οποία εδώ που τα λέμε συνηθίζουν να κάνουν όλοι οι μεγαλομέτοχοι των ΠΑΕ που το «φυσάνε» το χρήμα και δεν μετράνε μέχρι και το τελευταίο ευρώ για τα έξοδα της βενζίνης! ΠΑΟΚ είσαι!


στο ψαχνό
 

@    Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στη Κύπρο για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Σταύρος Τσουκαλάς θα ανταλλάξει αύριο όρκους αιώνιας αγάπης με την εκλεκτή της καρδιάς του Μαργαρίτα και οι συμπαίκτες του ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών στο μυστήριο του γάμου. Παρεμπιπτόντως, ο new entry παίκτης της ΑΕΚ Δημήτρης Κολοβέτσιος (φωτ.) έκατσε δίπλα, δίπλα στο αεροπλάνο με τον Νίκο Κορεβέση, ανεβάζοντας και την σχετική selfie που είναι και της μόδας! Το μεταγραφικό «ψηστήρι» της ώρα της πτήσης να προβλέπεται άραγε…;


@    «Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα…» τραγουδάνε οι Μάρκος Ντούνης και Παναγιώτης Σπυρόπουλος στη Μύκονο. Οι άλλοτε συμπαίκτες στον Πανιώνιο αναχώρησαν χθες το πρωί από το λιμάνι της Ραφήνας με προορισμό το «νησί των ανέμων», που ήταν και παραμένει από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού αντίστοιχα κάνουν «κολλητή» παρέα, ενώ λίγες ώρες πριν σφυρίξει το βαπόρι παρέλασαν από την πλατεία Μπουρναζίου στο Περιστέρι. Αυτά είναι…





@    Σπέσιαλ κουίζ για όσους σερφάρουν στα social media: ποιο επιτελικό στέλεχος ΠΑΕ της Super League έκανε like στο Facebook σε ρεπορτάζ που αφορούσε συνέντευξη – με εκλογικό χρώμα - ισχυρού παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου; Αντε, μετά, να μην γίνει θέμα συζήτησης στην πιάτσα και να μην δίνει τροφή για σχόλια. Αν και το στέλεχος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το επιχείρημα πως το έκανε για… ξεκάρφωμα, θέλοντας να περάσει το μήνυμα πως δεν έχει τίποτα να κρύψει και να… φοβάται!  



@    «Ο Μπούρμπος έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον ΟΦΗ…» κελαηδούσαν οι κρητικές… μαντινάδες στις αρχές του μήνα, «απαντώντας» στο ρεπορτάζ (3/5) της στήλης σχετικά με τις «ματιές» του Ατρόμητου στον 31χρονο ποδοσφαιριστή.  Είκοσι ημέρες αργότερα η προσφυγή του Μπούρμπου ήρθε να επιβεβαιώσει πανηγυρικά εκείνο το άγραφο δόγμα: «τα συμβόλαια υπάρχουν για να΄χουν δουλειά οι δικηγόροι». Να περάσει ο επόμενος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου