Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ρομπέρτο: «Θρύλος ο Κασίγιας, το παρόν και το μέλλον ο Κουρτουά»





Θα ήταν άστοχο να υποθέσουμε ποια ομάδα υποστηρίζει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ρομπέρτο. 

Είναι εύστοχο όμως που ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για τη μαδριλένικη κόντρα στο «Λουζ». Ο κυριότερος λόγος; Ότι ήταν παίκτης των Ροχιμπλάνκος.

«Το μείγμα Ίκερ και Κουρτουά δίνει τον τέλειο τερματοφύλακα» είπε ο φύλακας - άγγελος των πρωταθλητών Ελλάδας στην ιστοσελίδα terra και πρόσθεσε: 

«Ο Κασίγιας είχε μια σεζόν πρόκληση. Θα πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο για αυτόν να διατηρείται σε αυτό το υψηλό επίπεδο χωρίς να έχει τη συχνότητα παιχνιδιών του παρελθόντος. Μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Κύπελλο, με κενά μεταξύ των αγώνων, είναι κάτι ασυνήθιστο. 

Ωστόσο ο Ίκερ έχει τη ψυχρότητα και την ικανότητα να αντιμετωπίσει και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Έχει την εμπειρία να ξεπεράσει ορισμένες καταστάσεις όταν άλλοι δεν μπορούν. 

Το να είσαι τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης σημαίνει ότι είσαι συνέχεια στην κρίση και κριτική των οπαδών. Αυτό γίνεται γιατί είσαι ο καλύτερος του κόσμου».
 

Σχετικά με τον Τιμπό Κουρτουά της Ατλέτικο; «Η ωριμότητα που έχει δείξει σε τόσο νεαρή ηλικία είναι απίστευτη και δεν είναι εύκολο σε μια τέτοια ομάδα. Τα φυσικά προσόντα του δεν παρεμποδίζουν την ευκινησία του, αλλά το αντίθετο. Είναι πολύ δύσκολο να κάνει αυτά που κάνει με το ανάστημά του». 

Τέλος, το αγαπημένο παιδί της ερυθρόλευκης εξέδρας έδωσε ένα μικρό προβάδισμα στον αρχηγό της Βασίλισσας σε περίπτωση που ο τελικός κριθεί στα πέναλτι, κάτι που ευχήθηκε να μην συμβεί και έκλεισε, δηλώνοντας:

 «Μαθαίνω πολλά και από τους δύο. Ο ένας είναι θρύλος και εξακολουθεί να δείχνει για τι πράγματα είναι ικανός και ο άλλος είναι ο τερματοφύλακας του μέλλοντος και σημείο αναφοράς για τους άλλους τερματοφύλακες του παρόντος».
 

Πηγή: www.e-soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: