Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Το «τσαλάκωμα» των υιών Σαββίδη και το «ντου» του Ιβάν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ

Την είσοδο στο εγγύς μέλλον ενός εκ των δύο υιών του στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προανήγγειλε ουσιαστικά ο Ιβάν Σαββίδης, με όσα δήλωσε στο «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
 

Οι Γιώργος και Νίκος Σαββίδης βρίσκονται δίπλα στην ομάδα, παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς και ζουν με ιδιαίτερα μεγάλη ένταση τα παιχνίδια του Δικεφάλου, χωρίς ο τελικός του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ να αποτελεί εξαίρεση.

«Μου αρέσει που είναι ενεργοί και συμμετέχουν στα κοινά του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι από του χρόνου στο Λονδίνο θα κάνουν μαθήματα αθλητικού μάνατζμεντ. Θα προσπαθήσω να έρθω σε συμφωνία με τις μεγαλύτερες ομάδες για να εκπαιδευτούν. 

Θέλω ένας από τους γιους μου να δέσει τη ζωή του με τον ΠΑΟΚ. Εγώ θέλω να ζήσω πολλά χρόνια και να πεθάνω με αυτή τη φανέλα...» τόνισε ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του αγώνα (30/4) με τον Αστέρα Τρίπολης.
 

Εκείνο που φυσικά δεν ανέφερε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ (όχι εδώ που τα λέμε πως περίμενε κανείς να συμβεί το αντίθετο) είναι πως η «τσαλακωμένη» ψυχολογία των δύο υιών του στην ανάπαυλα του πρόσφατου τελικού με τον Παναθηναϊκό ελέω της κακής εικόνας του ΠΑΟΚ στην αρένα του ΟΑΚΑ, ωρίμασαν σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» στο μυαλό του το «ντου» στο άβατο των αποδυτηρίων και τα «γκάζια» στους παίκτες του Δικεφάλου, τα οποία ακούστηκαν μέχρι και την θύρα των επισήμων στο «Σπύρος Λούης».
 

Είναι αυτό που λένε, τα εν οίκω μη εν δήμω!

Δεν υπάρχουν σχόλια: