Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Κρίσιμο τετ α τετ του Αρβανιτίδη με τον εκπρόσωπο του Μπεν Μοχάμεντ

Θέμα χρόνου είναι πλέον το τετ α τετ του Γιώργου Αρβανιτίδη με τον εκπρόσωπο του Μπεν Μοχάμεντ, που θα κρίνει εν πολλοίς τον επόμενο σταθμό της καριέρας του 24χρονου ποδοσφαιριστή.
 

Διότι μετά την φετινή εντυπωσιακή σεζόν (34 συμμ. – 15 γκολ) ο «Big Ben», θεωρείται μάλλον ανέφικτο να παραμείνει στο ρόστερ της «βασίλισσας του βορρά», την στιγμή που οι «μνηστήρες» σχηματίζουν ουρές έξω από το κατώφλι του.

Εντός των προσεχών ημερών ο μεγαλομέτοχος της Βέροιας 
θα καθίσει στον ίδιο τραπέζι με τον ατζέντη του πολιτογραφημένου Γάλλου επιθετικού.
 

Οι δύο πλευρές θα ανοίξουν τα χαρτιά τους υπό την έννοια πως θα παρουσιάσουν το ενδιαφέρον και τις προσφορές που υπάρχουν από συλλόγους εντός και εκτός συνόρων για τον πρώτο σκόρερ της Βέροιας.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» στο γκρουπ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Μπεν εκτός από την Γερμανία, υπάρχουν εσχάτως αφίξεις από Βέλγιο και Πορτογαλία, ενώ όπως έχουμε γράψει και παλιότερα, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής βρίσκεται στα υπόψιν του αθλητικού διευθυντή του Ολυμπιακού Πιερ Ισά.
 

Οσο για την τιμή εκκίνησης που βάζει ο Αρβανιτίδης για την «υπερήφανη πώλησή» του; 

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο νούμερο αφού άλλα χρήματα θα αξιώσει ο μεγαλομέτοχος της ημαθιώτικης ΠΑΕ από ομάδες του εσωτερικού κι άλλα από συλλόγους εκτός συνόρων και από αγορές όπου ενδεχομένως το το χρήμα να ρέει άφθονο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: