Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ο Αναστασιάδης κρατάει και βγάζει από την... κατάψυξη τον «σύντεκνο» Χακόμπο!


Η άφιξη του Αγγελου Αναστασιάδη στην Τούμπα αλλάζει τα δεδομένα και τα ποσοστά δημοτικότητας του Σανθ Χακόμπο στον ΠΑΟΚ. 

Ο νέος τεχνικός του Δικεφάλου σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca- SL» τρέφει μεγάλη αγωνιστική εκτίμηση στο πρόσωπο του Ισπανού τερματοφύλακα (τον οποίο ήθελε ως «αντί – Γιωργαλλίδη» εφόσον συνέχιζε στον Πλατανιά) και  θα διατάξει την παραμονή του στο ρόστερ του ΠΑΟΚ εν όψει της νέας σεζόν.

Ως γνωστόν ο Ισπανός πορτιέρε μπήκε στην «κατάψυξη» έπειτα από την ρήξη των σχέσεων με τον άλλοτε τεχνικό του ΠΑΟΚ Χούουμπ Στέφενς μεσούσης της φετινής σεζόν.
 

Η τελευταία επίσημη συμμετοχή του καταγράφηκε στις 10 Νοεμβρίου στο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». 

Εκτοτε δεν φόρεσε ξανά τα γάντια, δεν πήρε… δευτερόλεπτο συμμετοχής και ουσιαστικά μετρούσε ημέρες στην Τούμπα αναμένοντας το καλοκαίρι.
 

Ελα όμως που η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Αναστασιάδη ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα, κάτι που θα επιβεβαιωθεί και επισήμως από την στιγμή που θα ξεκαθαρίσει το ξεσκαρτάρισμα του υπάρχοντος ρόστερ.
 

Ο Αγγελος διατηρεί πολύ καλή γνώμη για τον Χακόμπο τον οποίο - σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» - προόριζε για αντικαταστάτη του Αντώνη Γιωργαλλίδη στον Πλατανιά, έπειτα από την πρόσφατη επιστροφή του τελευταίου στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας.
 

Ωστόσο το κρητικό αίτημα δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016, πρόλαβε η συμφωνία του Αναστασιάδη με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Μια φορά, οι δύο τους θα συνεργαστούν όχι στα Χανιά, αλλά στην Τούμπα, κάτι που αποτελούσε και αποτελεί μεγάλη επιθυμία του 60χρονου προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: