Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Βεργέτης και του χρόνου, Κατσάρας για ασίσταντ κόουτς στον Αστέρα Τρίπολης!

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Στάικο Βεργέτη προσφέρουν οι «Μπακοκαϋμενάκηδες» στον Αστέρα Τρίπολης εν όψει της νέας σεζόν, ωστόσο το πιθανότερο είναι πως έρχονται ανακατατάξεις στην θέση του ασίσταντ κόουτς.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» ο Λεωνίδας Τσιγαρίδας «παίζει» να μην συνεχίσει και σε αυτή την περίπτωση μεγάλο φαβορί να τον διαδεχτεί, είναι ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Οικονόμου Τσαριτσάνης Κώστας Κατσάρας.

Οι ιδιοκτήτες του Αστέρα έκριναν πως ο Βεργέτης «κολύμπησε» με επιτυχία στα βαθιά νερά της Super League  μεσούσης της φετινής αγωνιστικής περιόδου στη μετά Τσιώλη - εποχή.
 

Παρά το γεγονός πως η ομάδα της Αρκαδίας τερμάτισε τελευταία στα πλέι οφ και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ένα καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο , τα αφεντικά της ΠΑΕ δεν δείχνουν τη διάθεση να ανακατέψουν την... τράπουλα και να στραφούν σε άλλο πρόσωπο για το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.
 

Ετσι ο Βεργέτης παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης, κάτι όμως που παραμένει αμφίβολο για τον βοηθό του Λεωνίδα Τσιγαρίδα το συμβόλαιο του οποίου λήγει τον ερχόμενο μήνα.
 


Βλέπετε, ήδη οι Αρκάδες εξετάζουν την προοπτική της συνεργασίας με τον Κώστα Κατσάρα, ο οποίος κάθισε στον πάγκο του Οικονόμου Τσαριτσάνης (ομάδα Γ΄Εθνικής) τη φετινή περίοδο και παλιότερα διετέλεσε υπηρεσιακός τεχνικός στη Λάρισα, με ότι μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: