Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Το «ευχαριστώ» του Δασκαλάκη και η επόμενη μέρα στον Εργοτέλη

Γελούν και τα… μουστάκια τους στον Εργοτέλη μετά την εξασφάλιση της άδειας, που επιτρέπει στην κρητική ομάδα να κάνει χωρίς περιορισμούς μεταγραφών και ανανεώσεων τον προγραμματισμό εν όψει της νέας σεζόν.
 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Δασκαλάκης αισθάνθηκε την ανάγκη να πει το δικό του «ευχαριστώ» στον κόσμο της ομάδας, μέσω προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, έχοντας συγχρόνως την επόμενη μέρα σηκώσει... μανίκια μαζί με το υπόλοιπο τιμ του συλλόγου.

Αναλυτικά το μήνυμα του προέδρου του Εργοτέλη:

«Ενα αληθινό ευχαριστώ στους οπαδούς μας. Ότι καταφέραμε ανήκει σε εσάς. Εργοτέλη είσαι η ζωή μας. Δόξα και τιμή».
 

Από κει και πέρα η επόμενη μέρα μετά την εξασφάλιση της άδειας, βρίσκει τους «κιτρινόμαυρους» να «τρέχουν» τα πλάνα τους εν όψει της επόμενης χρονιάς.
 

Σε προτεραιότητα μπαίνει το «κλείδωμα» (μετά την καταρχήν συμφωνία) της παραμονής του Μαρίνου Ουζουνίδη και οι συζητήσεις με τον «λόχο» των ποδοσφαιριστών τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το καλοκαίρι.
 

Για τους Γιοβάνοβιτς και Πίτσο έχει ήδη γίνει προεργασία και αμφότεροι δεν θα το κουνήσουν ρούπι - κατά τα φαινόμενα - από το Ηράκλειο, ενώ προτάσεις ανανέωσης έγιναν και στους Καρντόσο – Μεχία και αναμένονται οι απαντήσεις τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: