Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Λόγος τιμής και… μαντινάδες για Αγγελο στην Τούμπα - Οι ακαθόριστες (!) οικονομικές αποδοχές του Αναστασιάδη και οι πρώτες μεταγραφικές κουβέντες / Οι «ματιές» της «Red Bull» στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου / Τσέκαρε Γαρυφαλλόπουλο ο Παράσχος στην Καστοριά / Οι «σύμμαχοι» του Ραϊόλα για τον «γαλανόλευκο» Μάρτιν Γιολ











Διαβάστε όλα τα θέματα του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» όπως δημοσιεύτηκαν στην στήλη του στην «ΩΡΑ των σπορ» την Παρασκευή 23 Μαΐου.

Η συμφωνία ανακοινώθηκε και ο Αγγελος Αναστασιάδης σήκωσε μανίκια στον ΠΑΟΚ! Κι ας μην έχουν πέσει ακόμη οι υπογραφές στα συμβόλαια. Λεπτομέρειες είναι αυτές στην προκειμένη περίπτωση.
 

Ο Ιβάν Σαββίδης και ο έμπειρος τεχνικός και λόγο έχουν και τον κρατούν και από την στιγμή που έδωσαν τα χέρια, «κλείδωσε» η κοινή πορεία τους. Τύφλα να΄χουν μπροστά στη δική τους συμφωνία, όλα τα συμβόλαια του κόσμου μαζί!
 

Ενδεικτικό της αμοιβαίας και σφοδρής επιθυμίας συνεργασίας αποτελεί το γεγονός πως όταν ο Αναστασιάδης έβγαινε το περασμένο Σάββατο (17/5) από την προεδρική σουίτα του «Μακεδονία Παλλάς» και το καθοριστικό ραντεβού με τον Ιβάν Σαββίδη έχοντας δώσει προηγουμένως τα χέρια μαζί του, δεν γνώριζε ποιες θα οι ετήσιες αποδοχές του εν όψει της νέας σεζόν!
 

Διότι πολύ απλά, δεν έκανε καμία επίσημη κουβέντα για το οικονομικό με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ! Απίστευτο κι όμως πέρα για πέρα αληθινό. Ενα το κρατούμενο και συνεχίζω.
 

Ο Αγγελος βάζει μπροστά τον προγραμματισμό εν όψει της νέας σεζόν και από την στιγμή που κλείσει το θέμα των συνεργατών, θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Ζήση Βρύζα προκειμένου να σχεδιάσουν τη νέα ομάδα και να καθορίσουν το ποδοσφαιρικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούν εν όψει της νέας σεζόν.
 

Ηδη πάντως ο Μακεδόνας κόουτς έχει κάνει μια πρώτη μεταγραφική κουβέντα με τον Βρύζα που σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης εμπεριείχε μεταξύ άλλων και «μαντινάδες»!
 

Μην ξεχνάτε πως μέχρι πρότινος ο 60χρονος τεχνικός δήλωνε κάτοικος Κρήτης εξαιτίας της συνεργασίας του με τον Πλατανιά, με αποτέλεσμα να είναι επηρεασμένος από τα ήθη και έθιμα του νησιού και συν τοις άλλοις, γνωρίζει σαν την… παλάμη του το έμψυχο δυναμικό της Κρητικής ομάδας.
 

Κι αν κρίνω από την κουβέντα που ήδη έκανε με τον Βρύζα, έναν – δύο παίκτες του Πλατανιά ίσως και να γούσταρε να τους δει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και καλό είναι να το θυμόμαστε και να το αποθηκεύσουμε αυτό. Καλοκαίρι και μεταγραφές έρχονται!



Ο ΟΦΗ και ο Χουάν Μανουέλ Λίγιο!

 

(20/5)
Τα εξαιρετικά… αντανακλαστικά ήταν και παραμένουν ένα μεγάλο προσόν στις μέρες μας (και) στη «μάχη» του ρεπορτάζ. 

Ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» αποκάλυψε στο φύλλο της Τρίτης (20/5) τις ματιές του ΟΦΗ στον «δικό» μας (ελέω του πλούσιου ελληνικού… ιστορικού) Ισπανού τεχνικού Χουάν Μανουέλ Λίγιο και άλλοτε «δάσκαλο» του Γκουαρδιόλα. 

Πριν αλέκτωρα φωνήσαι την επόμενη κιόλας ημέρα σε άλλη αθλητική εφημερίδα («Goal news») προχώρησαν το ρεπορτάζ ένα βήμα παρακάτω και επιβεβαίωσαν πως ο 49χρονος τεχνικός εξετάστηκε και απορρίφθηκε από την κρητική ομάδα, ενώ επανέλαβαν όλα τα ελληνικά «φλερτ» του πρόσφατου παρελθόντος και τους δεσμούς με τον Πέπε Γκουαρδιόλα.



Τσέκαρε Γαρυφαλλόπουλο


Η Καστοριά αποτελεί τον πρώτο σταθμό των καλοκαιρινών διακοπών του Γιώργου Παράσχου. Αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ατρόμητο, έφυγε «καρφί» για την ιδιαίτερη πατρίδα του, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει πως κάνει και μίνι αποτοξίνωση από το ποδόσφαιρο. 


Την Τετάρτη (21/5) παρακολούθησε δια ζώσης την αναμέτρηση του τοπικού Κάστορα κόντρα στην Λάρισα. Και επειδή το scouting report δεν… καταλαβαίνει από διακοπές, πληροφορήθηκα πως του «γυάλισε» ο 19χρονος επιθετικός της ΑΕΛ Απόστολος Γαρυφαλλόπουλος, σκόρερ του ενός εκ των τριών τερμάτων στην επιβλητική νίκη (3-0) της θεσσαλικής ομάδας επί των «γουναράδων». 

 
Οι «σύμμαχοι» του Ραϊόλα
 

Πιο θερμός υποστηρικτής της υποψηφιότητας Χουάντε Ράμος για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας από τον Τάκη Φύσσα, ασυζητητί δεν κυκλοφορεί εντός των «γαλανόλευκων» τειχών. 

Ο Ισπανός τεχνικός κερδίζει την εμπιστοσύνη του τεχνικού διευθυντή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αυτό όμως δεν αρκεί από μόνο του για να του δώσει το χρίσμα. 

Την ίδια στιγμή ο μεγαλοατζέντης Μίνο Ραϊόλα δείχνει πως διαθέτει το «know how» προκειμένου να… περάσει τον Μάρτιν Γιολ στην ΕΠΟ και να διαδεχτεί ο Ολλανδός τεχνικός τον Φερνάντο Σάντος στο τιμόνι της Εθνικής. Βλέπετε, ένας ικανός μάνατζερ εκτός από… πειθώ διαθέτει πάντα και καλούς «συμμάχους»!


στο ψαχνό


@    Στην Πλατεία Αριστοτέλους «συνέλαβαν» χθες το μεσημέρι οι… κεραίες της στήλης τον Γιάννη Γιαννιώτα. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της Φορτούντα Ντίσελντορφ «επαναπατρίστηκε» στο πλαίσιο των καλοκαιρινών διακοπών του και επ΄ουδενί δεν σκέφτεται την προοπτική της επιστροφής στο ελληνικό πρωτάθλημα εν όψει της νέας σεζόν. Κόντρα στα όσα λέγονται, κυκλοφορούν και γράφονται περί καλοκαιρινής μεταγραφής σε ελληνική ομάδα, λόγω φτωχού χρόνου συμμετοχής την πρώτη του σεζόν στην γερμανική ομάδα. Μακριά και αγαπημένοι!  



@    Μια «υπερήφανη πώληση» βρίσκεται στα σκαριά και θα σηκώσει τεράστια… σκόνη από την στιγμή που μπουν οι υπογραφές και «κλειδώσει». Οχι τόσο για τα χρήματα που θα πέσουν στο τραπέζι και θα κλείσουν το deal, όσο για το brand name του συλλόγου που άπλωσε τα «δίχτυα» του στην ελληνική αγορά. Βαριά, πολύ βαριά η φανέλα! Η στήλη παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον την υπόθεση και θα «πυροβολήσει» την κατάλληλη στιγμή. To be continued…!



@    Η πόρτα του ελληνικού πρωταθλήματος θα παραμένει πάντα ανοιχτή για τους φθηνούς στόπερ, με προϋπηρεσία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μπορεί ο Μαχαμαντού Σισοκό να μην έκανε για τη Βέροια του απαιτητικού και φιλόδοξου εν όψει της νέας σεζόν Γιώργου Αρβανιτίδη, ίσως όμως ο Γάλλος κεντρικός να κάνει για την Καλλονή ή τον Εργοτέλη που ψάχνονται για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Παρεμπιπτόντως, ο Πιερ Ισά τι άποψη έχει για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή…; 


 

@       Οι επενδύσεις στην Ελλάδα ποτέ δεν… πεθαίνουν! Η στήλη έγραψε στις 14 Απριλίου για μια ξένη εταιρεία που βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική εισόδου στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και διατηρεί σχέση «πρώτου βαθμού» με την στρογγυλή θεά. Να το πάρει το… ποτάμι; Αντε, να το πάρει! Οπου εταιρεία βάλτε την «Red Bull» (βασική χορηγού εδώ και χρόνια της αυστριακής Σάλτσμπουργκ) και θα ΄χετε έτσι ολοκληρωμένο το σχετικό ρεπορτάζ. Να γράψω «welcome», ή είναι ακόμη νωρίς…;

Δεν υπάρχουν σχόλια: