Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Κέβιν Ολίμπα για τον «άσο» εξετάζει ο Πλατανιάς (vds)

                                                        

Επιμένει γαλλικά ο Πλατανιάς για την ενίσχυση στον «άσο». 

Mετά την απόρριψη του άλλοτε τερματοφύλακα της Μαρσέιγ Τζενάρο Μπρασιλιανό, η κρητική ομάδα εξετάζει με ενδιαφέρον – σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» - την περίπτωση ενός άλλου Γάλλου πορτιέρε ο οποίος προέρχεται από την Μπορντό. 

Και το όνομα αυτού, Κέβιν Ολίμπα.

Γεννημένος στις 10 Μαρτίου 1988 (με καταγωγή από το νησί Μαρτινίκα, μεταξύ της Καραϊβικής θάλασσας και του Ατλαντικού ωκεανού) είχε την περασμένη σεζόν μόλις δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Μπορντό στο Σαμπιονά, κινούμενος στη «σκιά» του βασικού κίπερ της γαλλικής ομάδας Σεντρίκ Καρασό.
 

Το φετινό καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την Μπορντό και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας, με το βιογραφικό του να φτάνει μεταξύ άλλων και στα γραφεία του Πλατανιά κι - όπως προαναφέραμε - εξετάζεται με ενδιαφέρον, χωρίς φυσικά να΄ναι το μοναδικό. 


Αποτελεί γέννημα – θρέμμα της Μπορντό, χωρίς όμως ουδέποτε να καταφέρει να καθιερωθεί κάτω από τα δοκάρια της, ενώ έχει να επιδείξει στο CV του 6 συμμετοχές με την Εθνική Γαλλίας (U-21).

Την σεζόν 2009-10 έκανε μια μίνι «αποτοξίνωση» από την Μπορντό, αγωνιζόμενος με την Ανζέ (20 συμμετοχές) στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.





Δεν υπάρχουν σχόλια: