Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Homework του Λεβαδειακού για τα τροφεία (;) του Μπάρμπαρο

Ο Αλεχάντρο Μπάρμπαρο αποτελεί μια από τις περιπτώσεις παικτών που κέντρισε το ενδιαφέρον του Λεβαδειακού – όπως έγραψε το «Marca – SL» στις 22/7- ωστόσο το συνολικό κόστος της μεταγραφής είναι κάπως… μπερδεμένο και μοιραία, κάνει τους Βοιωτούς να αντιμετωπίζουν επιφυλακτικά την προοπτική της συνεργασίας με τον 22χρονο Αργεντινό αριστερό εξτρέμ.

Ο Μπάρμπαρο «μπουσούλησε» ποδοσφαιρικά στην Μπάνφιλντ και σε ηλικία 18 ετών, πήρε προαγωγή για την πρώτη ομάδα.
 

Μπορεί οι δρόμοι τους να χώρισαν το περασμένο καλοκαίρι έπειτα από την μεταγραφή στην Νιούελς Ολντ Μπόις, ωστόσο η Μπάνφιλντ φέρεται να δικαιούται τροφεία για τυχόν μετακόμιση του ποδοσφαιριστή σε ομάδα εκτός Αργεντινής, σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουν στη Λιβαδειά.
 

Και τα τροφεία - εφόσον πράγματι προβλέπονται -  στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι παίξε – γέλασε, αλλά φτάνουν τις 300.000 ευρώ (!), κάτι που όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, ακυρώνει αυτομάτως στον Λεβαδειακό οποιαδήποτε σκέψη απόκτησης του Μπάρμπαρο.
 

Εκτός πάλι κι αν δεν υπάρχουν τροφεία και δύναται να γίνει το μεταγραφικό deal, μόνο με την αποζημίωση του ποδοσφαιριστή.
 

Η υπόθεση σηκώνει δυνατό και πάνω απ΄όλα προσεχτικό ψάξιμο, διότι οι καλοί λογαριασμοί δεν κάνουν μόνο τους καλούς φίλους, αλλά και τις καλές μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: