Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Αναβολή και μια εβδομάδα πίσω (9/9) η κλήρωση της Football League


Οι αναβολές και μεταθέσεις προγραμματισμένων κληρώσεων, δεν αποτελούν ασφαλώς έκπληξη στον... μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Συνεπώς η μετάθεση κατά μία εβδομάδα (από τις 2/9, στις 9/9) της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος της Football League, δεν προξενεί καμία απολύτως εντύπωση, πόσω μάλλον από την στιγμή που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με την συμμετοχή του Αρη και της Δόξας Δράμας.
 

Διαβάστε στην στήλη «Εκεί, εκεί, στη Β΄Εθνική».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League που εκδόθηκε την Παρασκευή (29/8) και γνωστοποιείται η αναβολή της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας, «πακέτο» με τη νέα ημερομηνία διεξαγωγή της:

«H προγραμματισμένη, για την Τρίτη 02.09.2014, κλήρωση του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ 2014-2015, αναβάλλεται και θα διεξαχθεί την Τρίτη 09 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 17.00’ στο Ξενοδοχείο "ΤΙΤΑΝΙΑ"».


Να θυμίσουμε πως βάσει του αρχικού προγράμματος το πρωτάθλημα είναι να ξεκινήσει (πρώτα ο Θεός) το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, αλλά μην το δένετε και... κόμπο. Στην Ελλάδα είμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: