Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Το face control του Ντάλας σε όλους τους διαιτητές


Βήμα, βήμα αλλά με σταθερά ανοδική τροχιά προχωρά η ενημέρωση του Χιού Ντάλας για τους Ελληνες διαιτητές. 

Ο Σκωτσέζος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και - σύμφωνα με ρεπορτάζ του sfyrigmata.blogspot.gr - φροντίζει να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει των σεμιναρίων, πρώτα της Σούπερ Λίγκας, που γίνεται στις 18-19 Αυγούστου, και ακολούθως της Φούτμπολ Λιγκ, που θα λάβει χώρα στις 20 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ και μια μέρα μετά στην Βέροια, ενώ στα τελευταία η συμμετοχή είναι ανάλογα με την ένωση που ανήκει κάθε διαιτητής.

Διαβάστε στο «ΚΑΜΑΡΑΚΙ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ».


Ο Χιού Ντάλας επανήλθε στην Ελλάδα το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, για την πρώτη συνεδρίαση της ΚΕΔ, και έφυγε μια μέρα αργότερα. 

Όμως, στο μεταξύ φρόντισε να πάρει μαζί του όλες τις φωτογραφίες των διαιτητών και των βοηθών των δυο επαγγελματικών κατηγοριών, στις οποίες έχει την ευθύνη των ορισμών!

Γίνεται αντιληπτό ότι θα περάσουν από face control, ώστε να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερους, πριν από τα σεμινάρια και τα αγωνιστικά τεστ. 


Κάθε φωτογραφία των ρέφερι και των βοηθών θα συνοδεύεται από την ηλικία, πόσα χρόνια παίζει σε αυτή και πότε ανέβηκε στην Σούπερ Λίγκα. 

Επίσης, στην διάθεση του Σκοτσέζου παράγοντα, νο 2 της Επιτροπής Διαιτησίας της ΟΥΕΦΑ, τέθηκαν όλες οι βαθμολογίες των διαιτητών και φυσικά οι εκθέσεις των παρατηρητών.

Τα πράγματα που θέλει ο Χιού Ντάλας θα τα… τσεκάρει και στους αγώνες που θα παρακολουθήσει μέσω βίντεο. Ο Σκοτσέζος είχε ήδη πάρει γεύση από τις 30 Ιουλίου, καθώς είχε προμηθευτεί οπτικό υλικό από παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.


Γίνεται αντιληπτό ότι ο Σκοτσέζος αρχιδιαιτητής της Ελλάδας επιθυμεί να διαμορφώσει άποψη ενόψει των σεμιναρίων και των πρώτων του ορισμών, δεδομένου ότι το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ξεκινά στις 23 Αυγούστου. 


Όπως έχουμε γράψει προγραμματίζει να πάρει και συνεντεύξεις από τους διαιτητές, προκειμένου όχι μόνο να τους γνωρίσει σε τετ α τετ, διαμορφώνοντας άποψη για την προσωπικότητά τους, αλλά και να τους υποβάλει συγκεκριμένες ερωτήσεις για λάθη που είχαν κάνει την προηγούμενη χρονιά.

Πηγή: sfyrigmata.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: