Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ερωτηματικό η Νέα Σμύρνη, εργοτάξιο το Ελ Πάσο για τον… οικοδεσπότη Πανιώνιο!

Τον κίνδυνο να μην υποδεχτεί την Κυριακή(14/9) τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος. 

Η Περιφέρεια Αττικής δεν έχει ανάψει ακόμη το «πράσινο φως» για την χρησιμοποίηση της φυσικής έδρας των «κυανέρυθρων», οι οποίοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στη δεύτερη έδρα τους (Ελ Πάσο) που είναι εργοτάξιο!

Σε περίπτωση υποχρεωτικού ξεσπιτώματος των «κυανέρυθρων» (εφόσον τελικά παραμείνει το απαγορευτικό της Περιφέρειας για την χρησιμοποίηση της Νέας Σμύρνης) τότε ο Πανιώνιος δεν θα μπορέσει να φιλοξενήσει τους Αρκάδες ούτε στο Ελ Πάσο το οποίο έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα του.

Κι αυτό  δεδομένου πως ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου είναι εργοτάξιο στο πλαίσιο τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα και για αυτό άλλωστε η Καλλιθέα δίνει τους τελευταίους μήνες τους εντός έδρας αγώνες της στη Νέα Σμύρνη.
 

Κάτι που σημαίνει πως το «μπαλάκι» θα πέσει στη διοργανώτρια αρχή (Super League) για τον ορισμό της έδρας του αγώνα Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης, η οποία μετά την σύσκεψη της Τρίτης (9/9) για τα μέτρα ασφαλείας αναμένει πλέον την Πέμπτη (11/9) την οριστική απόφαση της Περιφέρειας Αττικής για την... τύχη της Νέας Σμύρνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: