Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

«Απίστευτοι οι οπαδοί της ΑΕΚ»! - Ο θαυμασμός του Χοσέ Μαρία Κάσες (παλιός… γνώριμος του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς) στο Facebook, αλλά και στα αποδυτήρια του Πανθρακικού, για την εκρηκτική Ενωσίτικη εξέδρα στην Κομοτηνή!












Εν έτει 2014 η τεχνολογία όχι απλά έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, αλλά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας . 

Ειδικότερα στο… γήπεδο των social media γίνεται ένας πανικός. Παίκτες, προπονητές, μάνατζερ, παράγοντες (κ.α.) «παίζουν μπάλα» σχολιάζοντας πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις από τον κόσμο της στρογγυλής θεάς.
 

Ο Ισπανός μέσος του Πανθρακικού Χοσέ Μαρία Κάσες κινούμενος από την πλευρά του σύμφωνα με το τεχνολογικό πνεύμα της εποχής, διατηρεί προσωπική σελίδα στο Facebook, η οποία εσχάτως απέκτησε έντονο «κιτρινόμαυρο» ή ακόμη καλύτερα ΑΕΚτζήδικο χρώμα!
 

Μην… ψαρώνετε, δεν εισέβαλλαν χάκερ – οπαδοί της Ενωσης στην σελίδα του 28χρονου ποδοσφαιριστή και βρήκαν πεδίο δράσης προκειμένου να αλωνίσουν και να κάνουν τα… δικά τους.
 

Αλλο πράγμα συνέβη με «ηθικούς αυτουργούς» τους 1500 Ενωσίτες οι οποίοι έστησαν προ ημερών «κιτρινόμαυρο πάρτι» στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής, στο πλαίσιο του αγώνα Κυπέλλου του Πανθρακικού με την ΑΕΚ. 

Πάρτι που όπως αποδείχτηκε προϊόντος του χρόνου… έκλεψε την καρδιά του Χοσέ Μαρία Κάσες.
 

Μια ματιά στη σελίδα του Ισπανού ποδοσφαιριστή στο Facebook, θα σας πείσει περί του λόγου το αληθές. Ο άσος του Πανθρακικού έχει κοινοποιήσει βίντεο από το «πάρτι» των οπαδών της ΑΕΚ στο πέταλο του γηπέδου της Κομοτηνής!
 

Και όχι μόνο αυτό, αλλά κάνει και σχόλιο γραμμένο στα ισπανικά  «Increíble la afición de Aek» που σημαίνει… «οι απίστευτοι οπαδοί της ΑΕΚ»!
 

Παρεμπιπτόντως, στο ίδιο αποθεωτικό (για τους οπαδούς της ΑΕΚ) μήκος κύματος, εξέπεμψε ο Κάσες και στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα στις ιδιαίτερες συζητήσεις με τους συμπαίκτες του.
 

Οπως εύκολα αντιλαμβάνεστε οι Ενωσίτες οπαδοί δεν κέρδισαν μόνο τη «μάχη» της εξέδρας στην Κομοτηνή, αλλά και την… καρδιά του Κάσες, ο οποίος επί τη ευκαιρία να θυμίσουμε πως αποτελεί παλιό γνώριμο του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. 

Οχι, δεν συνεργάστηκαν οι δύο τους, ωστόσο είχαν κοινή θητεία  στην Ισπανία την εποχή που ο «Μίλο» εκτελούσε καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην Λας Πάλμας.
 

Σημειωτέον πως το συμβόλαιο του Κάσες με τον Πανθρακικό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως τον ερχόμενο Γενάρη θα είναι σε θέση να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, ενώ το όνομά του όλο κι έχει «παρελάσει» στο πρόσφατο παρελθόν από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.


   
  Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (27/9)

Δεν υπάρχουν σχόλια: