Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Το...μήνυμα του Γεωργίου στον Σα Πίντο και οι «χαιρετισμοί» στον Παράσχο!

Επρεπε να κουνήσει μαντίλι ο Γιώργος Παράσχος και να ανατείλει η εποχή Ρικάρντο Σα Πίντο στο Περιστέρι, για να πάρει τα... πάνω του ο Φώτης Γεωργίου στον Ατρόμητο.


 Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για 37 λεπτά στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, κάτι που για όσους δεν το΄χετε πάρει χαμπάρι, συνιστά το maximum χρόνο συμμετοχής του στη φετινή Superleague.

Στη δεύτερη σεζόν του στον Ατρόμητο, ο Γεωργίου δεν έχει ακόμη τη χαρά να δει το όνομά του στην βασική ενδεκάδα σε παιχνίδι πρωταθλήματος, δεδομένου πως πήρε φανέλα βασικού στο ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών.
 

Ο χρόνος συμμετοχής του στις δύο προηγούμενες εμφανίσεις του στη Superleague, περιορίστηκε σε 20 λεπτά στο ΟΦΗ – Ατρόμητος και 27 λεπτά στο Ατρόμητος – Πλατανιάς, επί εποχής Παράσχου στον πάγκο των «κυανόλευκων». 

Οχι πως την περασμένη σεζόν τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα για τον «κοντό».
 

Αρκεί να θυμηθούμε πως από τις 18 συνολικά συμμετοχές του στο πρωτάθλημα, μονάχα σε τέσσερις εξ αυτών ο χρόνος του ξεπέρασε τα 45 λεπτά: Πλατανιάς – Ατρόμητος (79 λεπτά),  Ατρόμητος – Πανθρακικός (68 λεπτά), ΟΦΗ – Ατρόμητος (64 λεπτά) και ΠΑΟΚ – Ατρόμητος (68 λεπτά).
 

Στις υπόλοιπες 14 εμφανίσεις του με το αστέρι στο στήθος στη Superleague, o χρόνος συμμετοχής του κυμάνθηκε μεταξύ 1-27 λεπτά.
 

Στο πρώτο ματς του Ρικάρντο Σα Πίντο με τον Ολυμπιακό βρέθηκε «κολλημένος» στον πάγκο, ενώ στο δεύτερο πάτησε το χορτάρι της Τούμπας για 37 λεπτά, δίνοντας μια ασίστ πάρε – βάλε στον Ούμπιντες στέλνοντας συστημένο μήνυμα («είμαι εδώ») στον Πορτογάλο τεχνικό και συγχρόνως στέλνοντας... χαιρετισμούς στον Γιώργο Παράσχο.
 

Τα καλύτερα έρχονται...; Ο χρόνος, θα δείξει…



http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: