Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Η Μετς και η ρήτρα του Τάτου! – Οι «ματιές» της γαλλικής ομάδας στον 25χρονο μέσο και ο «Μυτιληναίος της Γαλλίας»! / Οι… μυστικοί όροι του συμβολαίου, που σφράγισαν (το καλοκαίρι) τη συμφωνία του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό για την επιστροφή στο Περιστέρι!













Μπορεί το δημοσίευμα να πέρασε στα ψιλά, ωστόσο χρήζει μιας πιο προσεχτικής ανάγνωσης και πάνω απ΄όλα έρευνας. 


Ξέρετε για το κατά πόσον ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα κι αν όντως, πίσω από τον γαλλικό καπνό, υπάρχει και φωτιά!
 

Για να σας βάλουμε στο κλίμα ρεπορτάζ της ιστοσελίδας footmercato.net προσθέτει τον Ανδρέα Τάτο στην μεταγραφική ατζέντα της Μετς, σημειώνοντας πως η γαλλική ομάδα σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί για την απόκτηση του 25χρονου μέσου του Ατρόμητου, όπως έκανε και με άλλους ποδοσφαιριστές οι οποίοι προερχόντουσαν από μη προηγμένα πρωταθλήματα, σαν τον 25χρονο επιθετικό Χουάν Φάλκον από τη Βενεζουέλα και τον 28χρονο Λευκορώσο μεσοεπιθετικό Σεργκέι Κρίβετς.
 

Εκεί σταμάτησε το ρεπορτάζ του footmercato.net και ξεκίνησε το δικό μας, βγάζοντας μπόλικο «ζουμάκι». 

Πρώτα απ΄όλα να θυμίσουμε πως η Μετς δεν είναι η πρώτη φορά που «κοιτάει» Ελληνα ποδοσφαιριστή, δεδομένου πως μόλις το περασμένο καλοκαίρι, ο τεχνικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας Ντομινίκ Ντ΄Ονόφριο είχε επισκεφθεί την Αθήνα προκειμένου να «σκανάρει» τον Αντώνη Πετρόπουλο ο οποίος αγωνιζόταν εκείνη την περίοδο στον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Συνεπώς, η ομάδα της Λωρραίνης δεν είναι πρωτάρα στην ελληνική αγορά και πάμε παρακάτω.
 

Το συμβόλαιο του Ανδρέα Τάτου με τον Ατρόμητο, λήγει το καλοκαίρι του 2017. Ολα τα συμβόλαια όμως υπάρχουν για να «σπάνε», είτε με τις νόμιμες μεθόδους (πωλήσεις - ρήτρες) είτε με τις επαναστατικές (προσφυγή). 

Στην προκειμένη περίπτωση κι επειδή οικονομικό θέμα δεν υφίσταται ούτε ως… ανέκδοτο στην ομάδα του Περιστερίου, ο Τάτος δύναται να αποχωρήσει από τη δυτική πριν από το καλοκαίρι του ΄17, κάνοντας χρήση των ειδικών όρων που υπάρχουν στο συμβόλαιό του.  

Στη συμφωνία που έκλεισαν Ολυμπιακός και Ατρόμητος για την επιστροφή του Τάτου στο Περιστέρι το περασμένο καλοκαίρι, προστέθηκαν κάποιοι άκρως ενδιαφέροντες όροι στο συμβόλαιο του παίκτη. 

Ο Ολυμπιακός δικαιούται 350.000 ευρώ σε περίπτωση πώλησης του παίκτη σε σύλλογο του εξωτερικού την φετινή σεζόν και 250.000 την επόμενη χρονιά. 

Συγχρόνως, η ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιο του παίκτη με τον Ατρόμητο είναι της τάξεως των 150.000 ευρώ. 

Κάτι που σημαίνει πως ο Τάτος με 350 (Ολυμπιακός)+150 (Ατρόμητος) το σύνολο δηλαδή 500 χιλιάρικα μπορεί να αποχωρήσει τον προσεχή Γενάρη ή το ερχόμενο καλοκαίρι από την ομάδα του Περιστερίου για ομάδα του εξωτερικού.

Πολλά τα λεφτά, είπατε…; Εξαρτάται από την ομάδα, λέμε εμείς. 


Διότι στην προκειμένη περίπτωση, ο πρόεδρος της Μετς Μπερνάρ Σεράν το «φυσάει» το χρήμα και είναι κάτι σαν τον «Μυτιληναίο της Γαλλίας», δεδομένου πως ασχολείται με τα ορυκτά και διαθέτει εξαιρετικά μεγάλη οικονομική επιφάνεια. 

Τι πράγμα; Αν ο Τάτος θα πήγαινε σε ομάδα του εξωτερικού; Τρέχοντας...!

 


Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (1/11)












 

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: