Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Πλήρης επιβεβαίωση του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» για τον Αλμπερτ Ρούσνακ και το deal Γκρόνινγκεν - Μάντσεστερ Σίτι!

 







«Σύμφωνα με τους ψαγμένους agents στη «χώρα της τουλίπας» ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός Αλμπερτ Ρούσνακ βρίσκεται μια ανάσα πριν από την πώλησή του από την Μάντσεστερ Σίτι στην Γκρόνιγκεν, με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει  τα τρία «χαρτιά», ή αλλιώς 3 εκατ. ευρώ! 

Ποσό που όπως αντιλαμβάνεται κανείς εφόσον ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, σταματάει επί τόπου κάθε κουβέντα περί ΠΑΟΚ και Ρούσνακ».
 

Αυτά έγραφε ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ στην στήλη του στην «ΩΡΑ των σπορ» την Πέμπτη (18/12) και την ίδια κιόλας ημέρα, ανακοινώθηκε η μεταγραφή του 20χρονου Σλοβάκου μεσοεπιθετικού στην ολλανδική ομάδα, επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Μπορεί το δημοσίευμα της «Daily Mail» την Τετάρτη(17/12) να πρόσθετε τον Αλμπερτ Ρούσνακ στο μεταγραφικό «κάδρο» του ΠΑΟΚ και ολλανδικών ομάδων (Χέρενφεν Γκρόνινγκεν), ωστόσο ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» έγραψε πως ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής βρίσκεται μια ανάσα πριν από την μεταγραφή του στην Γκρόνινγκεν.

Την Πέμπτη (18/12) η ολλανδική ομάδα ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας την απόκτηση του Ρούσνακ για τα επόμενα 3,5 χρόνια επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» και αφήνοντας με την… όρεξη όλους εκείνους που θα ήθελαν τον 20χρονο ποδοσφαιριστή στην Τούμπα. 



http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: