Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Η επίσκεψη του «Γαλανόλευκου Φάρου» στο ξενοδοχείο του Παναθηναϊκού στα Χανιά! (pics)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την αποστολή του Παναθηναϊκού το πρωί της Πέμπτης (8/1), στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσαν οι «πράσινοι» στην Κρήτη, εν όψει του αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟ Χανίων.

Ο πρόεδρος του συλλόγου φίλων Εθνικής Ελλάδος «Γαλανόλευκος Φάρος» Νίκος Φλέκκας και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Γιώργος Λογαρίδης, επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο του «τριφυλλιού».

Η αντιπροσωπεία του συνδέσμου φίλων της Εθνικής ομάδας, έκανε δώρο το λεύκωμα της Εθνικής Ελλάδος«Πορεία δόξας» στα μέλη του τεχνικού τιμ (Αναστασίου – Βονόρτας) και τους ποδοσφαιριστές Νίκο Καρέλη και Σωτήρη Νίνη.

Ο σύλλογος φιλάθλων Εθνικής με έδρα τα Χανιά που ακολουθεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε κάθε γωνιά του πλανήτη, μέσα από 144 σελίδες του πολυτελούς αφιερώματος («Πορεία δόξας») εκθέτει 200 φωτογραφίες έτσι όπως τις κατέγραψαν φίλαθλοι της Εθνικής.
 

Οι Καρέλης και Νίνης υπέγραψαν τις γαλανόλευκες φανέλες τους, ενώ ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Σαραβάκος, τζίφραρε στην φωτογραφία με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, πριν από τον αγώνα Ελλάδα – Αργεντινή στο Μουντιάλ της Αμερικής το 1994.

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: