Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Οι απουσίες «δένουν» (;) τον Μορένο στο Αγρίνιο

Ουδέν κακόν, αμιγές καλού με τον Ερικ Μορένο στον Παναιτωλικό Τι σημαίνει αυτό...; 

Απλούστατα πως στο φινάλε, «παίζει» να βγει και σε καλό στην ομάδα του Αγρινίου η απουσία του Κολομβιανού επιθετικού για ένα μεγάλο διάστημα από τα γήπεδα λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε.


Βλέπετε, όσο ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έπαιζε και σκόραρε «κατά ριπάς» είχε ξεσηκώσει την Μπράγκα (όπου ανήκουν τα δικαιώματά του) αλλά κι άλλες ομάδες εντός (ΠΑΟΚ) και εκτός Ελλάδας. 

Ο τεχνικός της Μπράγκα Σέρτζιο Κονσεϊσάο, είχε ανοίξει το αγωνιστικό καλεντάρι της πορτογαλικής ομάδας και του Παναιτωλικού και αναζητούσε την κατάλληλη ημερομηνία για την επίσκεψή του στη χώρα μας, προκειμένου να τσεκάρει εκ του σύνεγγυς τον Μορένο, έχοντας φτάσει στα αυτιά του τα καλύτερα για τα έργα και τις ημέρες του στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Κι όλα αυτά την στιγμή που τα πορτογαλικά ΜΜΕ είχαν αποκαλύψει την ύπαρξη ρήτρας, που έδινε τη δυνατότητα στην Μπράγκα να ζητήσει την επιστροφή του Κολομβιανού επιθετικού στην Πορτογαλία τον περασμένο Γενάρη, κάτι που δεν συνέβη από την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής παρέμενε στα «πιτς». 

Εσχάτως ο Μορένο επανήλθε στη δράση ωστόσο έπειτα από τη μεγάλη απουσία του κι εδώ που έφτασαν τα πράγματα, ένας ακόμη χρόνος «αγροτικού» στο Αγρίνιο μάλλον δεν θα χαλούσε κανέναν. 

Ούτε την Μπράγκα, ούτε τον Παναιτωλικό, ούτε τον Κολομβιανό ποδοσφαιριστή. 

Εκτός πάλι κι αν μέχρι το τέλος της σεζόν ο στράικερ των «καναρινιών» κάνει… παπάδες και επιστρέψει με συνοπτικές διαδικασίες στη «μάνα του λόχου» (Μπράγκα). 


http://bestreaction.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια: