Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Η κλήση στην Εθνική Σκοπίων φέρνει «μνηστήρες» για τον «Φαίακα» Ντιμιτρόφσκι!

Το καλό του… κοστούμι φόρεσε ο Βλάντιμιρ Ντιμιτρόφσκι στο τελευταίο παιχνίδι (8/3) της Κέρκυρας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, έχοντας προσωπικούς και ιδιαίτερους λόγους. 

Ο 27χρονος αμυντικός των Φαιάκων διανύει μια πολύ καλή σεζόν που κέντρισε το ενδιαφέρον των συμπατριωτών του και του τεχνικού τιμ της Εθνικής Σκοπίων. 

Ετσι και σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν στο νησί του Ιονίου, στο ματς με τον Παναιτωλικό πέρασε από το «μικροσκόπιο» συνεργατών του τεχνικού επιτελείου του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, κάτι που σημαίνει πως είχε εκ των προτέρων έναν σοβαρό λόγο να φορέσει το καλό του…κοστούμι. 

Όχι πως ο ίδιος δεν το ευχαριστιέται αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του: 

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που με θέλουν στην Εθνική. Θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να προσφέρω τα μέγιστα στην ομάδα. Δεν με αγχώνει καθόλου το ότι θα είμαι μέλος της Εθνικής Σκοπίων. Ίσα, ίσα που με γεμίζει με δύναμη για να συνεχίσω να βελτιώνομαι». 

Κι όλα αυτά την στιγμή που το συμβόλαιο του Ντιμιτρόφσκι με την Κέρκυρα λήγει το προσεχές καλοκαίρι και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. 

Οι Φαίακες είναι δεδομένο πως θα κάνουν κίνηση για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών ωστόσο οι «υψηλές πτήσεις» του ποδοσφαιριστή με το καραβάκι στο στήθος και η ενδεχόμενη κλήση του στην Εθνική Σκοπίων διαφημίζουν το όνομά του και ας μην αποκλείουμε το ενδεχόμενο να προστεθούν οσονούπω κι άλλοι «μνηστήρες». 

Κάτι που αυτομάτως θα περιπλέξει την κατάσταση και θα ανεβάσει τον συντελεστή δυσκολίας αναφορικά με την παραμονή του παίκτη στην Κέρκυρα. 


http://bestreaction.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια: