Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Πλήρης επιβεβαίωση του «Marca – SL» για το «game over» του Αρμίτσε Ορτέγκα στον Λεβαδειακό!

25/2
 «Αντίστροφη μέτρηση για τον διπρόσωπο Ορτέγκα στη Λιβαδειά»  αποκάλυψε το «Marca – SL» στις 25 Φεβρουαρίου προαναγγέλλοντας το επερχόμενο τέλος του Ισπανού μέσου από την ομάδα της Βοιωτίας. 

Πέντε ημέρες αργότερα (2/3) η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, επιβεβαιώνοντας πλήρως το σχετικό ρεπορτάζ.


Ο Ορτέγκα δεν πρόκειται να μείνει στο «ράφι» (έπειτα από ένα διαζύγιο που μόνο έκπληξη δεν ήταν όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς από τα παραπάνω) καθώς μια που υπέγραψε το χωρισμό με τον Λεβαδειακό και μια το νέο συμβόλαιο (έως το καλοκαίρι του 2017 με οψιόν για έναν ακόμη χρόνο) με την πολωνική Κρακοβία.


 «Θέλω να πάθω τα πάντα για την ομάδα. Διάβασα για την ιστορία του γηπέδου. Κάθε λεπτό ήθελα περισσότερο να έρθω στην Κρακόβια. Ήμουν αποφασισμένος να γίνω μέλος της ομάδας άμεσα. Είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα», δήλωσε ο στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της πολωνικής ομάδας και πρόσθεσε: 

«Η ομάδα είναι πολύ σημαντική για την ιστορία, όχι μόνο της πόλης, αλλά όλης της χώρας. Είναι εξάλλου, η πιο παλιά πολωνική ομάδα, έχει πολλά πρωταθλήματα Πολωνίας. Ανυπομονώ να παίξω με την ομάδα».


http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: