Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Ο Κατσικάς και το «love story» με την Βιγιαρεάλ!












Εδώ ο Κατσικάς, εκεί ο Κατσικάς, τη φανέλα ποιας ομάδας θα φοράει τη νέα σεζόν ο Γιώργος Κατσικάς…; 

Να μια καλή μεταγραφική απορία που ξεκίνησε να κυκλοφορεί στην πιάτσα, από την στιγμή που σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον 25χρονο αμυντικό για την ανανέωση της συνεργασίας τους και πολύ περισσότερο, όταν προ ημερών ο παίκτης έλυσε (μια ώρα αρχύτερα) το συμβόλαιο του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Το «διαζύγιο» με τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι ακόμη φρέσκο και κατά συνέπεια ο παίκτης έχει όλο το χρόνο μπροστά του να χαρεί αρχικά την ελευθερία του και εν συνεχεία, με καθαρό μυαλό να τα βάλει κάτω και να αποφασίσει για το μέλλον του. 

Όχι πως δεν έχει γίνει η σχετική προεργασία σε συνεννόηση με τον ατζέντη του, αλλά μέχρι το καλοκαίρι πολλά μπορούν να συμβούν και να αλλάξουν. 

Κάτι περισσότερο άλλωστε θα γνωρίζει ο ποδοσφαιριστής από τους αστάθμητους και απρόοπτους παράγοντες, που τα φέρνουν όλα... τούμπα! 

Και το λέμε αυτό με αφορμή τα όσα συνέβησαν τον Φεβρουάριο του 2011, τότε που ο παίκτης αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ηρακλή στη δεύτερη χρονιά του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης κι έχοντας «μπουσουλήσει» νωρίτερα στις ακαδημίες του «Γηραιού». 

Οσα συνέβησαν τότε δεν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και γενικότερα είναι μια «ζουμερή» ιστορία που την γνωρίζουν λίγοι και διαλεγμένοι στην οικογένεια του Ηρακλή και στην πιάτσα. 

Η Βιγιαρεάλ έχοντας εκείνη την περίοδο ολοκληρώσει το scouting report για τον τότε διεθνή ποδοσφαιριστή με την Εθνική Ελπίδων, έφτασε στο σημείο να καταθέσει έγγραφη επίσημη πρόταση για την απόκτησή του στη διοίκηση του Ηρακλή.

Παρεμπιπτόντως, στο «κίτρινο υποβρύχιο» είχαν φροντίσει να συλλέξουν πολύτιμες πληροφορίες για τον Ελληνα στόπερ κι από ένα άλλοτε δικό τους παιδί και τότε ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, με τον λόγο για τον Ισπανό Χοσέ Χοσέμι. 

Οσο για την τραγική ειρωνεία της υπόθεσης…; Την ημέρα που έσκασε στα γραφεία του «Γηραιού» η επίσημη πρόταση της Βιγιαρεάλ ο Κατσικάς τραυματιζόταν σοβαρά στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων με την Γερμανία. 

Η διάγνωση έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο, κάτι που έστειλε τον νεαρό παίκτη στο χειρουργείο και αναπόφευκτα απέσυρε την έγγραφη προσφορά της ισπανικής ομάδας για την απόκτησή του. 

Προϊόντος του χρόνου ο Κατσικάς επέστρεψε σιδερένιος στα γήπεδα και μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ, απ΄όπου αποχώρησε προ ημερών, έχοντας αρνηθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την σχετική πρόταση να φτάνει ως τις 170 χιλιάδες το χρόνο.

Οσο για την ποδοσφαιρική… γειτονιά στην οποία θα καταλήξει και θα μπορέσει ενδεχομένως να βρει καλύτερα χρήματα από την προσφορά του ΠΑΟΚ, είναι κάτι το οποίο θα φανεί σε βάθος χρόνου. Όχι πάντως στην Βιγιαρεάλ…  

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (11/4)





Δεν υπάρχουν σχόλια: