Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Το «παράσημο» του Παπαδόπουλου και οι επισκέψεις στη Νέα Σμύρνη

Με ένα σημαντικό παράσημο αποχώρησε ο Νίκος Παπαδόπουλος το βράδυ της Κυριακής (26/4) απ΄το γήπεδο της Νέας Σμύρνης. 

Παράσημο που έχει να κάνει με τα εγκωμιαστικά σχόλια του Βίτορ Περέιρα, σχετικά με την εμφάνισή του στην αναμέτρηση του Πανιωνίου κόντρα στον Ολυμπιακό. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 25χρονο πορτιέρε, ο οποίος για όσους το έχουν ξεχάσει να θυμίσουμε πως προέρχεται από την πειραϊκή ομάδα, απ΄όπου αποχώρησε το καλοκαίρι του 2012 με προορισμό την Γερμανία και την Φορτούνα Ντίσελντορφ. 

Η εξαιρετική εμφάνισή του στον αγώνα κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας δεν έκανε «κλικ» μονάχα στον κόουτς Περέιρα, αλλά και στους ουκ ολίγους ξένους σκάουτ οι οποίοι βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη και παρακολούθησαν δια ζώσης την αναμέτρηση των «κυανέρυθρων» με τον Ολυμπιακό. 

Να θυμίσουμε πως ο Παπαδόπουλος πρόσφατα επέκτεινε την συνεργασία του με τον Πανιώνιο μέχρι το 2017. 

Στο συμβόλαιό του πάντως να θυμίσουμε πως υπάρχει ρήτρα εξαγοράς, που κυμαίνεται λίγο πάνω από τα 200 χιλιάρικα, όπως ακριβώς έγραψε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στις 10 Δεκεμβρίου.


Χρήματα που βγαίνουν εύκολα από το ταμείο όλων των ομάδων που είχαν στείλει «κατασκόπους» στην αναμέτρηση της Κυριακής. Κάτι μας λέει πως έρχεται «καυτό» καλοκαίρι…






Δεν υπάρχουν σχόλια: