Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Στην τελική ευθεία για Μούλντερ η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα κάνει μια δεύτερη και πιθανότατα τελευταία συνάντηση με τον Ολλανδό, αισιοδοξώντας να αποσπάσει την υπογραφή του.


Οι επικεφαλής της ΑΕΚ έχουν θέσει ως πρώτο στόχο για τη θέση του τερματοφύλακα τον Έρβιν Μούλντερ, με τον Ολλανδό τερματοφύλακα της Φέγενορντ να έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που αναζητούν και να «φουλάρουν» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής! 

Ο ύψους 1.93 γκολκίπερ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Φέγενορντ, έχοντας πάρει την απόφαση να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, με κύριο μέλημά του να έχει χρόνο συμμετοχής.

Και η ΑΕΚ του το προσφέρει αυτό, ενώ όπως φάνηκε και στο ραντεβού που είχε με την πλευρά του ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην Ολλανδία, το πρότζεκτ του «Δικεφάλου» τον καλύπτει και φαντάζει ιδιαίτερα ελκυστικό. 

Ο Μούλντερ είναι ενήμερος πως για την απόκτησή του υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους και θέλει να περιμένει λίγο ακόμα, προτού πάρει την τελική του απόφαση. 

Με την ΑΕΚ πάντως να «παίζει» γερά μεταξύ των συλλόγων που διεκδικούν τον Ολλανδό τερματοφύλακα.

Το όλο ζήτημα ουσιαστικά θα ξεκαθαρίσει σε μια δεύτερη και πιθανότατα τελική συνάντηση που θα έχουν οι δύο πλευρές, η οποία δεν αποκλείεται να γίνει και στην Αθήνα. 

Στην ΑΕΚ είναι αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης και στο νέο ραντεβού με τον Ολλανδό και τους εκπροσώπους του, όταν και θα συζητηθούν λεπτομερώς και οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας, το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά.

Στην περίπτωση που το θέμα Μούλντερ δεν κλείσει θετικά για την ΑΕΚ, οι άνθρωποι της «Ένωσης» θα ρίξουν το βάρος στις υπόλοιπες περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει για το τέρμα, με τον Βάλτερ της Κορίνθιανς να είναι πολύ ψηλά στη σχετική λίστα, την οποία συμπληρώνουν αρκετά ονόματα…

ΠΗΓΗ: www.aekarena.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια: