Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Δεν γυρίζει πίσω o Λίλα, μιλάει (και) με την ιταλική Κάρπι!

Κάθε άλλο παρά «ζεστός» στην ιδέα της επιστροφής του όχι μόνο στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και γενικότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα παρουσιάζεται ο Αντι Λίλα.

Αν και στο ποδόσφαιρο και στις μεταγραφές ισχύει αυτό που λένε «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις», δύσκολα θα δούμε τον εν λόγω ποδοσφαιριστή να έρχεται ξανά στα μέρη μας. 

Ο 29χρονος παίκτης επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα και ήδη μετά την Αταλάντα, έχει ανοίξει μεταγραφικό… κανάλι και με την Κάρπι. 

Η πρωταθλήτρια της Serie B βρίσκεται σε συζητήσεις με τον διεθνή Αλβανό μέσο ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στα Γιάννενα. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως το σίγουρο είναι πως όποια ομάδα επιθυμεί να τον εντάξει στο ρόστερ της, θα πρέπει να αποζημιώσει τον ΠΑΣ που διατηρεί τα δικαιώματά του.


Ασχετα αν ο Λίλα μιλώντας σε ΜΜΕ της χώρας του δήλωνε πως έχει συμβόλαιο με την Πάρμα μέχρι το 2018 και σε περίπτωση χρεωκοπίας της μένει αυτομάτως ελεύθερος. 

Μην ξεχνάμε πως ο τεχνικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας Πρεϊτι Αντονέλο, έκανε λόγο τον περασμένο Γενάρη περί δανεισμού (κι όχι μεταγραφής) του ποδοσφαιριστή απ΄τον ΠΑΣ και καλοκαιρινής οψιόν αγοράς και νέου συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του ΄18… 

Οσο για το κόστος του Λίλα σύμφωνα με τις αξιώσεις του Γιώργου Χριστοβασίλη; Πρώτη τιμή 300.000 ευρώ κι όσοι ενδιαφερόμενοι προσέλθετε!


Δεν υπάρχουν σχόλια: