Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Το «over 500» του Βελλίδη και ο ΠΑΟΚ















Πίσω από τον μεταγραφικό καπνό με Βελλίδη υπάρχει και φωτιά στον ΠΑΟΚ. 

Κι εδώ που τα λέμε ο κόσμος (πλέον) το΄χει τούμπανο πως οι Θεσσαλονικείς κινούνται για την ενίσχυση στον «άσο», από την στιγμή που συνειδητοποίησαν πως ο Ρόμπιν Ολσεν δεν είναι αυτό που ονειρεύτηκαν όταν το καλοκαίρι άλλαζαν δαχτυλίδια μαζί του. 

Διότι απλούστατα κι όπως θα΄λεγε και ο Αγγελος Αναστασιάδης… «δεν μπορεί το παλικάρι». 

Κι από την στιγμή που το Σουηδικό παλικάρι δεν μπορεί και ώρες, ώρες δεν πιάνει ούτε… βαλσαμωμένο πουλί, ο Φρανκ Αρνεσεν και τα άλλα παιδιά της Τούμπας κινούνται για την μετάγγιση νέου αίματος κάτω από τα δοκάρια, με τον Μάρκο Βελλίδη να βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα τους. 

Κάτι που δεν προκαλεί καμία απολύτως εντύπωση στην στήλη, αν θυμηθώ όσα έγραφα στις 2 Σεπτεμβρίου

«Γυάλισε» ο Βελλίδης στον ΠΑΟΚ...; Κάτι τέτοιο μετέφεραν στην στήλη, ιαματικές πηγές από τη λίμνη των Ιωαννίνων» έγραφε το σχετικό ρεπορτάζ και πρόσθετε: «Εδώ που τα λέμε βέβαια, αυτό θα έλειπε να μην «γυαλίσει» ο διεθνής τερματοφύλακας στους Θεσσαλονικείς και να τρίβουν τα μάτια τους με τον Σουηδό Ρόμπιν Ολσεν που δεν πιάνει ούτε… βαλσαμωμένο πουλί στις εξόδους τους.  

Εν πάση περιπτώσει, τώρα που ο Σαββίδης έμαθε την «τέχνη» της αγοράς παικτών (βλ. Κοροβέσης, Χαρίσης) απ΄τον ΠΑΣ Γιάννινα και διατηρεί το πιο ισχυρό… κανάλι από κάθε άλλη φορά με τον Γιώργο Χριστοβασίλη (και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε) μην το αποκλείεται τον προσεχή Γενάρη ο ΠΑΟΚ να κινηθεί για την μεταγραφή του Βελλίδη, του οποίου το συμβόλαιο με τον «Αγιαξ» λήγει το καλοκαίρι του 2018». 


Από τότε μέχρι σήμερα κύλησε 1,5 μήνας και ο Βελλίδης κάνει «παρέλαση» από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. 

Όπως και η δήλωση του Γιώργου Χριστοβασίλη ο οποίος επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου του Βορρά» (και κατ΄επέκταση το σεπτεμβριανό ρεπορτάζ του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ») και συγχρόνως βάζει φρένο. 

«Εμείς δεν είμαστε θετικοί στο να παραχωρήσουμε τον ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο γιατί θα έχουμε πρόβλημα στην θέση του τερματοφύλακα. 

Ο τρίτος τερματοφύλακας έχει τραυματιστεί σοβαρά κι έχουμε μείνει με δύο τερματοφύλακες» τόνισε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ. 

Εκείνο που παρέλειψε να αναφέρει είναι πως πριν από μερικούς μήνες έφτασε πρόταση 500.000 ευρώ από ξένο κλαμπ για την παραχώρηση του εν λόγω τερματοφύλακα που απορρίφθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. 

Κάτι που αν δεν γνωρίζουν στον ΠΑΟΚ έχουν την ευκαιρία μέσω της στήλης να το μάθουν και να΄χουν έτσι και μια πρώτη γεύση για την τιμή εκκίνησης του Βελλίδη. 

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (22/10)

Δεν υπάρχουν σχόλια: