Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Οι 20 μέρες του Πογέτ στην ΑΕΚ

Το μήνυμα του Ουρουγουανού τεχνικού προς διοίκηση αλλά και παίκτες, σχετικά με τις εισηγήσεις που θα κάνει ενόψει Γενάρη.


Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει βγάλει τα πρώτα συμπεράσματά του για την ομάδα, το επίπεδο του ρόστερ και τις δυνατότητες των παικτών και σύντομα θα έχει αποκτήσει λεπτομερή εικόνα για όλα. 

Ο Ουρουγουανός τεχνικός μπορεί να περνά πολλές ώρες καθημερινά στα Σπάτα και να ζητά πληροφορίες για οτιδήποτε έχει να κάνει με το αγωνιστικό τμήμα, ωστόσο δεν βιάζεται να εξάγει τα τελικά του συμπεράσματα και θέλει να είναι σίγουρος, προτού κάνει τις εισηγήσεις του για τις αλλαγές που επίκεινται. 

Και αυτό είναι κάτι που το έχει μεταφέρει τόσο στην διοίκηση, όσο και στους παίκτες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «ΩΡΑΣ» ο Πογέτ, στις συζητήσεις που είχε με την επιστροφή του από την Αγγλία, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ζήτησε ένα «περιθώριο» 20 ημερών, για να μπορεί να πει με σιγουριά ποια θα πρέπει να είναι η γραμμή που θα ακολουθήσει η «Ένωση» όσον αφορά τις μεταγραφικές της αναζητήσεις και ποια είναι η τελική του άποψη, για το υπάρχον ρόστερ.

Ωστόσο, τα παραπάνω δεν έχουν μεταφερθεί μονάχα προς την πλευρά της διοίκησης, αλλά έχουν φτάσει και σε εκείνη των… ποδοσφαιριστών! 

Ο Πογέτ έχει παρατηρήσει… αλλαγές στον τρόπο που προπονούνται οι ποδοσφαιριστές του και στο πως ανταποκρίνονται στα όσα τους ζητά. Και αυτό το έχει μεταφέρει στους παίκτες του. 

Τονίζοντάς τους πως παρατηρεί άλλους παίκτες να έχουν ανεβάσει κατά πολύ ρυθμούς και καθημερινά να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στα Σπάτα και άλλους να μην ακολουθούν το ίδιο τέμπο. 

Ξεκαθαρίζοντάς τους πως όλοι τους αξιολογούνται καθημερινά και το διάστημα των 20 ημερών, που ο ίδιος έθεσε, θα αποτελέσει το κριτήριο σχετικά με τις τελικές εισηγήσεις του.

Αυτό που φαίνεται από τις πληροφορίες που έρχονται από τα Σπάτα είναι πως ο Ουρουγουανός τεχνικός, στο διάστημα που βρίσκεται στην ΑΕΚ, έχει δει από τους παίκτες του πράγματα που του αρέσουν και που του έχουν κάνει εντύπωση, αλλά και άλλα, που δεν του έχουν «χτυπήσει» καλά. 

Και ουσιαστικά… προειδοποίησε τους «κιτρινόμαυρους», για το ότι κανείς δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος και δεδομένος και περιμένει από όλους, διάθεση και δουλειά. 

Με αυτές τις 20 μέρες που ακολουθούν, να αποτελούν για τον ίδιο τον «οδηγό», σχετικά με τα όσα θα μεταφέρει στους ανθρώπους της «Ένωσης», ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. 

Όπου όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ θα κινηθεί σε αρκετά μεταγραφικά «μέτωπα».


ΠΗΓΗ: www.aekarena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: