Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Θέλει Ν’ Ζόγκμπια ο Πογέτ στην ΑΕΚ!

Ο προπονητής της ΑΕΚ πιστεύει πως ο Γάλλος εξτρέμ της Άστον Βίλα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Η ΑΕΚ εξετάζει όλες τις περιπτώσεις παικτών που έχουν πέσει στο τραπέζι το τελευταίο διάστημα, ωστόσο είναι δεδομένο πως ο Γκουστάβο Πογέτ έχει στραμμένο το βλέμμα και του και στην Αγγλία, για να διαπιστώσει ποιοι ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να απασχολήσουν την «Ένωση». 

Εξετάζοντας μια αγορά την οποία γνωρίζει πολύ καλά και παράλληλα έχει πολλές διασυνδέσεις. Και ήδη μάλιστα έχει ξεχωρίσει τα πρώτα… ονόματα, που έχουν τεθεί υπ’ όψιν της διοίκησης. 

Σύμφωνα με την «ΩΡΑ των σπορ», ένα όνομα που παίζει γερά για την ΑΕΚ, καθώς πληροί όλες τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί και αρέσει πολύ στον Πογέτ, είναι αυτό του Τσαρλς Ν’ Ζόγκμπια! Του 29χρονου Γάλλου εξτρέμ της Άστον Βίλα, με την πολυετή παρουσία στο Νησί!

Ο Ν’ Ζόγκμπια μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και στη φετινή σεζόν δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στους «Χωριάτες», που διανύουν μια απογοητευτική χρονιά. 

Η ομάδα του δεν θα ήταν αρνητική να τον παραχωρήσει από τον Γενάρη, είτε με ένα μικρό αντίτιμο, είτε ως ελεύθερο ή ακόμα και δανεικό, προχωρώντας σε συμφωνία με κάποιον από τους ενδιαφερόμενους συλλόγους. 

Η καριέρα του Ν’ Ζόγκμπια και τα επιτεύγματά του στην Πρέμιερ Λιγκ καταστούν σαφές πως μιλάμε για μια περίπτωση από το υψηλότερο ράφι, σε πολύ καλή ηλικία, που δεδομένα θα ανεβάσει κατά πολύ το επίπεδο της ΑΕΚ.

Ο Γάλλος εξτρέμ «μπήκε» στο αγγλικό ποδόσφαιρο το 2004, όταν αποκτήθηκε από τη Νιουκάστλ, στην οποία έμεινε μέχρι το 2009, έχοντας συνολικά 118 εμφανίσεις και 9 γκολ. 

Ακολούθησε η Γουίγκαν, που δαπάνησε κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, στην οποία έμεινε δύο χρόνια (83 εμφανίσεις, 15 γκολ), για να έρθει το 2011 η Άστον Βίλα, στην οποία βρίσκεται μέχρι σήμερα. 

Μέσα σε αυτό το διάστημα φόρεσε δύο φορές το εθνόσημο της Γαλλίας.

Η περίπτωση του Ν’ Ζόγκμπια βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ, με τον Πογέτ να θεωρεί ότι μπορεί να βρει στο πρόσωπο του Γάλλου τον ακραίο που αναζητά και θα κάνει τη διαφορά στην χώρα μας. 

Έχοντας μεταφέρει στους ανθρώπους της ΑΕΚ να «ψάξουν» την περίπτωσή του, η οποία εξετάζεται σοβαρά. 

Και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να γίνει και η πρώτη κίνηση από πλευράς «Ένωσης», για να διερευνήσουν τα δεδομένα και τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.


ΠΗΓΗ: www.aekarena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: