Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ο Ουάρντα στο Καραϊσκάκη! – Η επίσκεψη και το παρεάκι του Αιγύπτιου άσου στο γήπεδο του Ολυμπιακού (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)
















Μπορεί ο τιμωρημένος Αμρ Ουάρντα να μην ακολούθησε την αποστολή του Παναιτωλικού στα Χανιά εν όψει του αγώνα με τον Πλατανιά, ωστόσο ο Αιγύπτιος μέσος φρόντισε να πάρει live τις ποδοσφαιρικές (κυριακάτικες)… τζούρες του! Σούπερ Λίγκα, δεν είναι μόνο τα Περιβόλια!

Ο Αιγύπτιος μέσος επισκέφτηκε το Φάληρο, βρέθηκε στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» και παρακολούθησε δια ζώσης την επιβλητική νίκη (4-0) του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Ατρόμητο. 

Ο Αιγύπτιος μέσος στρογγυλοκάθισε στην θύρα των VIP και φυσικά δεν ήταν δύσκολο να τον… συλλάβουν οι κεραίες του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ». 

Και να ήθελε να περάσει απαρατήρητος, πολύ απλά δεν γινόταν, από την στιγμή που επέλεξε την συγκεκριμένη θύρα και όχι κάποιο από τα πάνω διαζώματα και ιδιαίτερα διαμερίσματα του Φαληρικού γηπέδου. 

Σημειωτέον, πως ο «Φαραώ» δεν έσκασε μύτη μόνος του στο γήπεδο του Ολυμπιακού, αλλά συντροφιά με πρόσωπο που όπως λέγεται στο λιμάνι (και γενικότερα στην πιάτσα) διατηρεί ένα… άλφα (καλό) κανάλι με τους «ερυθρόλευκους». 

Κάτι που μπορεί να σημαίνει πολλά, ενδεχομένως όμως και τίποτα. Ο χρόνος θα δείξει. 

Και τώρα που είπα για χρόνο, αν τον γυρίσουμε λίγους μήνες πιο πίσω, θα θυμηθούμε πως στο παιχνίδι του α΄γύρου Παναιτωλικός – Ολυμπιακός στο Αγρίνιο, ο Μάρκο Σίλβα είχε μια ιδιαίτερη κουβεντούλα με τον Ουάρντα, παρουσία του Γρηγόρη Γεωργάτου στο pre game της αναμέτρησης. 

Το όνομά του εν λόγω ποδοσφαιριστή μάλιστα είχε γραφτεί τότε και στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της πειραϊκής ομάδας.   

Σε κάθε περίπτωση ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Κι αυτό δεδομένου πως το συμβόλαιο του 23χρονου ποδοσφαιριστή με την ομάδα του Αγρινίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ΄18. 

Πράγμα που σημαίνει πως ο ισχυρός άνδρας των «καναρινιών» έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την μεταγραφή του σε άλλη ομάδα, κοστολογώντας – σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα των ατζέντηδων – με άλλη τιμή τον Ουάρντα για την «υπερήφανη πώληση» του σε ελληνική ομάδα και με διαφορετική σε σύλλογο του εξωτερικού. Οσοι ενδιαφερόμενοι προσέλθετε!



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (23/2)

Δεν υπάρχουν σχόλια: