Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Πανόπουλος - Τζελέπης: Ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές!
























Τι σου είναι ο άτιμος ο χρόνος. Γιατρεύει όλες τις πληγές. Ετριβαν τα μάτια τους οι έχοντες το προνόμιο της ισχυρής μνήμης, διαβάζοντας το βράδυ της Κυριακής την ανακοίνωση του Χρήστου Πανόπουλο μέσω της οποίας χαρακτήριζε άδικη την ήττα του Πανθρακικού στο «El Thrakiko» κι ευχόμενος το καλύτερο στην ομάδα της Κομοτηνής. 

Όχι πως στον Πανθρακικό δεν ανταπέδωσαν, ευχαριστώντας την Ξάνθη για την άριστη φιλοξενία και στέλνοντας ευχές για τη συνέχεια. 

Τι θα λέγατε να γυρίσουμε το ρολόι του χρόνου πίσω; 

Στις 12 Ιανουαρίου 2014 η Ξάνθη γνώρισε την ήττα (2-1) στην Κομοτηνή, φωνάζοντας για την διαιτησία του Ζαχαριάδη. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσει κόντρα με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε «πόλεμο» ανακοινώσεων και δηλώσεων.  

Ο πρόεδρος του Πανθρακικού Δημήτρης Τζελέπης βγήκε μάλιστα σε ραδιοφωνικό σταθμό και τόνισε πως «μας έχει συνηθίσει η Ξάνθη σε τέτοιες ανακοινώσεις και γραφικότητες».  Δήλωση που άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές του Χρήστου Πανόπουλου, ο οποίος το πήρε προσωπικά και απάντησε:  

«Ο "NOBODY" μη γραφικός κ. Τζελέπης έκανε εμπεριστατωμένες δηλώσεις. Ο κος Τζελέπης είναι all time classic. Καλημέρα σας Πρόεδρε, Monsieur Tzelepis». Περασμένα, ξεχασμένα! Είπαμε: ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές!

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (23/2)

Δεν υπάρχουν σχόλια: