Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Δύσκολοι καιροί (και) για τεχνικούς διευθυντές...

Κι αν δεν πιστεύετε εμάς, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος συμπληρώνει ενάμιση χρόνο στο «ταμείο ανεργίας», απ΄ την στιγμή που χώρισε τους δρόμους του με τον Παναθηναϊκό τον Νοέμβριο του ΄14. 



Ο «Ντάμπι» παραμένει έκτοτε… ρέστος από ομάδα, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει πως όλο αυτό το διάστημα που κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, δεν έφτασαν ομάδες στο κατώφλι του και δεν του χτύπησαν την πόρτα.  

Όχι δεν αναφέρομαι μονάχα στην Λάρισα που ήταν σχεδόν δεδομένο (λόγω προϋπηρεσίας) πως θα βολιδοσκοπούσε τις προθέσεις του αναφορικά με την προοπτική της επιστροφής του στον Πηνειό, αλλά και τη Βέροια.

Ο μεγαλομέτοχος της Βέροιας Θόδωρος Καρυπίδης του πρότεινε (πριν από τον ερχομό του Βρύζα) να φορέσει το κοστούμι του τεχνικού διευθυντή της «βασίλισσας του βορρά»! 

Παρά ταύτα ο Νταμπίζας έκοψε με το «καλημέρα» την φόρα του ισχυρού άνδρα της ημαθιώτικης ΠΑΕ, χωρίς να του αφήσει ελπίδες συνεργασίας. Κι έχει ο Θεός! 

Τι πράγμα…; Αν μαζί με τον Θεό θα μπορούσε να΄χει και ο Ιβάν Σαββίδης, διότι κυκλοφόρησε κι αυτό στην πιάτσα; Δύσκολο, έως απίθανο.  

Όχι επειδή ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού πέφτει «λίγος» στον ΠΑΟΚ, αλλά επειδή ουδέποτε έκρυψε ότι μικρός υποστήριζε τον Αρη. 

Και ξέρετε, κάτι τέτοιες «λεπτομέρειες» κλασικά και παραδοσιακά, κάνουν την διαφορά στην όμορφη και εκρηκτική Θεσσαλονίκη. 

Εκτός πάλι κι αν επιβεβαιωθεί εκείνο το σενάριο που τον φέρνει να επιστρέφει το προσεχές καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό. Για να δούμε, τι θα δούμε…   


Δεν υπάρχουν σχόλια: