Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν «ψήθηκε» για Ρεβεγιέρ ο ΠΑΟΚ!



Χωρίς επιπλέον προσθήκη στο ρόστερ συνεχίζει ο ΠΑΟΚ. Λίγο πριν από το «game over» της έξτρα μεταγραφικής περιόδου, ένα «γαλλικό κλειδί» προτάθηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης! Και το όνομα αυτού, Αντονι Ρεβεγιέρ!


Ο 33χρονος Γάλλος δεξιός μπακ (έχει παίξει παλιότερα και ως στόπερ) και επί μια δεκαετία (2003-2013) ποδοσφαιριστής της Λυών, βρέθηκε προ ημερών πολύ κοντά στη Μαρσέιγ, ωστόσο την τελευταία στιγμή «χάλασε» η μεταγραφή του στην ομάδα της Μασσαλίας.


Ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής (20 συμμετοχές με την Εθνική Γαλλίας) είχε περάσει από το πρώτο στάδιο των ιατρικών εξετάσεων και όλα έδειχναν ότι θα υπογράψει.

Εν τέλει όμως η αξίωσή του να ζητήσει συμβόλαιο για ένα χρόνο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη, δεν άρεσε στους Μασσαλούς και τα πάντα τινάχτηκαν στον… αέρα!


Λίγο πριν από την εκπνοή των μεταγραφών (ελεύθερων παικτών) ο Ρεβεγιέρ έκανε μία γρήγορη… γύρα από την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να βρει πρόσφορο έδαφος.


Αλλωστε στο «Δικέφαλο του Βορρά» υπάρχουν δύο καθαρόαιμοι δεξιοί πλάγιοι μπακ (Σκόνδρας, Κίτσιου) και η όποια συζήτηση θα γινόταν μονάχα για στόπερ, ενώ ο έμπειρος Γάλλος αμυντικός παίζει στα δύο άκρα της άμυνας και ενίοτε ως κεντρικός αμυντικός.


Ο Αντονι Ρεβεγιέρ έχει να επιδείξει στο βιογραφικό περισσότερες από 200 συμμετοχές με τη Λυών τα δέκα τελευταία χρόνια (36 ματς – 1 γκολ την περασμένη σεζόν).


«Εφτιαξε» το όνομά του στη Ρεν την πενταετία (1998-2003) έχοντας συνολικά περισσότερες από 140 ματς με τη γαλλική ομάδα και είχε ένα μικρό πέρασμα από τη Βαλένθια (τη σεζόν 2002-03) κάνοντας με τις «νυχτερίδες» 18 παιχνίδια και 2 γκολ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: