Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Οι διαφωνίες για τον Καλτσά στον Παναθηναϊκό! – Το θετικό report των Φύσσα – Βόκολου και οι αρχικές «ενστάσεις» του Αναστασίου!











Νίκος Καλτσάς, με καλοκαιρινή… βούλα στον Παναθηναϊκό. 

Το «τριφύλλι» ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα μετακομίσει από τη Βέροια στο Κορωπί το προσεχές καλοκαίρι αμέσως μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.
 

Ο Καλτσάς εκμεταλλεύτηκε τη δυνατότητα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του έξι μήνες πριν από την λήξη του συμβολαίου με τη Βέροια και «εξαργύρωσε» - μέσω της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό - τις φετινές «υψηλές πτήσεις» του με τον σύλλογο της Ημαθίας.
 

Το αν θα καταφέρει ή όχι να δείξει το ταλέντο του και να καθιερωθεί στους «πράσινους», αυτό είναι κάτι που ο χρόνος και μόνο θα δείξει.
 

Μια φορά, στον Παναθηναϊκό πιστεύουν στην αξία και στις δυνατότητες του και γι΄αυτό άλλωστε έριξαν νερό στο «μύλο» της μεταγραφής του.
 

Εστω κι αν υπήρξαν κάποιες διαφωνίες όταν το όνομά του έπεσε για πρώτη φορά στο τραπέζι (και εξεταζόταν η προοπτική της απόκτησής του) που δεν βγήκαν προς τα έξω και δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. 
 

Κάτι πάντως που συνηθίζεται επί μεταγραφικών θεμάτων, όχι μόνο στον Παναθηναϊκό, αλλά και σε πολλές άλλες ομάδες σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.
 

Και μιας ο λόγος στην προκειμένη περίπτωση περί του «τριφυλλιού», να θυμίσω πως στο πρόσφατο παρελθόν ο Γιάννης Αναστασίου δεν είχε πάντα απόλυτη ταύτιση απόψεων με τον «κολλητό» του και πρώην τεχνικό διευθυντή Νίκο Νταμπίζα, σε ό,τι αφορά την μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου.
 

Για παράδειγμα ο Αναστασίου θεωρούσε πολύ καλή επιλογή τον Χρήστο Αραβίδη την εποχή που έπαιζε στον Πανιώνιο, μέτρια ο Νταμπίζας. 

Πολύ καλή λύση για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής έβλεπε ο Νταμπίζας τον Σωτήρη Κυργιάκο, όχι όμως και ο Αναστασίου, ενώ διαφορετικές απόψεις μεταξύ των δύο ανδρών υπήρχαν και με άλλους ποδοσφαιριστές.
 

Διαφωνίες υπήρξαν (σε πρώτο χρόνο) και για τον Νίκο Καλτσά. Οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος από την πρώτη στιγμή ήταν υπέρμαχοι της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή της Βέροιας, εν αντιθέσει με τον Αναστασίου ο οποίος είχε κάποιες «ενστάσεις» και παρουσιαζόταν περισσότερο επιφυλακτικός.
 

Ωστόσο η θετική άποψη των Φύσσα – Βόκολου υπερίσχυσε στο τέλος και ο Καλτσάς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό. 

Ούτως η άλλως η συγκεκριμένη μεταγραφή εντάσσεται στο πλαίσιο του καλοκαιρινού σχεδιασμού και μέχρι τότε, πολλά μπορούν να συμβούν εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος. Καλορίζικος!

 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» – «ΩΡΑ των σπορ» (4/1)


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: