Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Τους έβαλε στην «πρίζα» ο Μπόγιοβιτς

(φωτ.-www.panetolikos.gr)
Οι ενοχλήσεις του Μίλαν Μπόγιοβιτς στο δικέφαλο στην προπόνηση της Πέμπτης (19/7) εκτός από τους παροικούντες τον Παναιτωλικό...πόνεσαν και εκτός Αγρινίου!
 

Διαβάστε στην «ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ».

Αν υπάρχει ένα παιχνίδι που θεωρείται το απόλυτο κρας – τεστ για μικρομεσσαίες ομάδες τύπου Παναιτωλικού, τότε αυτό δεν είναι άλλο, από το… ραντεβού με τον νταμπλούχο Ολυμπιακό.
 

Κρας – τεστ, όχι μόνο σε ομαδικό, αλλά και σε ατομικό επίπεδο, για τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.
 

Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς πήρε πολύ καλό βαθμό κόντρα στον φιλόδοξο φέτος ΠΑΟΚ, ανοίγοντας συγχρόνως λογαριασμό με τα γκολ και στη Super League, έπειτα από τα 12 τέρματα ( σε 20 παιχνίδια) την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League.
 

Το όνομά του βρίσκεται σημειωμένο στα μπλοκάκια σκάουτ και μανατζαρέων που παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη διαδρομή του στη χώρα μας με τη φανέλα του Παναιτωλικού.
 

Ωστόσο, τυχόν απουσία του λόγω τραυματισμού από το κυριακάτικο παιχνίδι(22/9) με τον Ολυμπιακό, θα στερήσει τη δυνατότητα από το «fan club» του 26χρονου ποδοσφαιριστή, να τον τσεκάρει στο απόλυτο κρας – τεστ της Super League.
 

Μια φορά, στο Αγρίνιο έχουν ολοκληρωμένη άποψη και εικόνα για τον «Μπογιογκόλ» και σκοπεύουν να τελειώνουν με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του το αργότερο μέχρι το τέλος του χρόνου. 

Oχι τίποτα άλλο, αλλά το υπάρχον συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2014. Οπερ που σημαίνει πως από τον Ιανουάριο ο ποδοσφαιριστής θα είναι ελεύθερος και ωραίος να συζητήσει και να υπογράψει με όποια ομάδα θέλει.
 

Κάτι που έχουν ασφαλώς κατά νου όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Εντός κι εκτός Αγρινίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: