Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Λίρα εκατό ο... άτακτος Πελέ στον Εργοτέλη (vid)

(φωτ.-www.ergotelis.gr)
Οταν ένας ποδοσφαιριστής έχει να επιδείξει στο βιογραφικό του θητεία στην Ιντερ και την Πόρτο, τότε δεν μπορεί παρά να διαθέτει το «πακέτο» να κάνει τη διαφορά στον Εργοτέλη! 

Ακόμη και αν ο εκτός γηπέδου... έλεγχος του Πορτογάλου Βίτορ Ούγκο Γκόμες Πάσος (η αλλιώς Πελέ) δεν βγάζει διαγωγή κοσμιοτάτη.

Παικταράς με τα όλα του ο 26χρονος μέσος έκανε τα… πάντα όλα το απόγευμα του Σαββάτου (5/10) στο Παγκρήτιο στο κρητικό ντέρμπι  (ο Θεός να το κάνει) με τον Πλατανιά.
 

Την αδιαμφισβήτητη ποιότητα και κλάση του ουδείς αμφισβητεί και ανάλογες σπέσιαλ βραδιές με γκολ για highlights είναι βέβαιον πως θα έρθουν ξανά.
 

Η αχίλλειος πτέρνα του Πελέ βρίσκεται στην εξωαγωνιστική δραστηριότητά του, κρίνοντας από το πλούσιο και γεμάτο «μαργαριτάρια» ιστορικό του. 
 

Την εποχή που έπαιζε στην Βαγιαδολίδ (τη σεζόν 2009-10 ως  δανεικός από την Πόρτο) υπάρχουν ισπανικά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία συνελήφθη να ξενυχτάει και να παίζει μπουνιές σε βραδινές εξόδους, ακόμη- ακόμη και να καπνίζει στα αποδυτήρια!
 

Τα δικαιώματά του ανήκουν στο γραφείο του γνωστού και μη εξαιρετέου μάνατζερ Ζορζ Μέντες, ο οποίος το 2007-08 τον έστειλε με «φύλλο πορείας» από την Γκιμαράες στην Ιντερ του Ζοσέ Μουρίνιο, η οποία αργότερα τον μοσχοπούλησε στην Πόρτο έναντι έξι εκατομμυρίων ευρώ!
 

Μπορεί να μην ήταν της μοίρας γραφτό να επιβιώσει και να κάνει  καριέρα στους «νερατζούρι», ωστόσο στο Μιλάνο έχουν να θυμούνται από την αφεντιά του το καταπληκτικό γκολ που σημείωσε στις 7 Μαϊου του 2008, στον ημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τη Λάτσιο.



Κόντρα πάντως στις «αμαρτίες» που τον ακολουθούν και βρίσκονται στον φάκελό του, ο Πορτογάλος δεν έχει δώσει μέχρι τώρα στο Ηράκλειο το παραμικρό δικαίωμα (τόσο με την εντός, όσο και με την εκτός γηπέδων συμπεριφορά του)  και αποδεικνύεται μεταγραφική «λίρα – εκατό» για τον Εργοτέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: