Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

«Κρύο αίμα» ο Ουντότζι στη μετά – Χατζηνικολάου εποχή

Αν υπάρχει ένας παίκτης που έριξε ορίτζιναλ… δάκρυα για το πρόωρο διαζύγιο του Αρη με τον Γιάννη Χατζηνικολάου, αυτός ακούει στο όνομα Σαλόζε Ουντότζι. 

Εντούτοις, ο Νιγηριανός άσος κάνει...πέτρα την καρδιά του και κυρίως και πάνω απ΄όλα το καθήκον του, αποτελώντας τον ισχυρότερο πολιορκητικό κριό των «κιτρίνων» στη νέα εποχή .

Τρία γκολ έχει σημειώσει ο Αρης από την στιγμή που χώρισαν οι δρόμοι του με τον Ελληνα τεχνικό, τα δύο εξ αυτών φέρουν φαρδιά - πλατιά την υπογραφή του Σαλόζε Ουντότζι. 

Το πρώτο στην ισοπαλία (1-1) με τον Λεβαδειακό και το δεύτερο το Σάββατο (5/10) στο ματς με τον Πανιώνιο προκαλώντας «μπλακ – άουτ» στη Νέα Σμύρνη.
 

Ο 27χρονος Αφρικανός είναι αυτό που λέμε παίκτης – ψυχολογίας. Λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό με τον ψυχισμό του και με το κατά πόσον αισθάνεται καλά στην ομάδα και στο περιβάλλον που εργάζεται.
 

Αν ανατρέξουμε λίγους μήνες πιο πίσω, θα θυμηθούμε πως την περασμένη σεζόν από την στιγμή που «τσαλάκωσε» τις σχέσεις του στον Πλατανιά με τον τότε τεχνικό της κρητικής ομάδας Αγγελο Αναστασιάδη, ουσιαστικά δεν τον χωρούσε ο τόπος στα Χανιά.
 

Ετσι εξηγείται άλλωστε η αλλαγή μεσούσης της χρονιάς, πόλης και φανέλας, μετακομίζοντας στο Περιστέρι για λογαριασμό του Ατρομήτου.
 

Το φετινό καλοκαίρι ο Γιάννης Χατζηνικολάου εισηγήθηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα την απόκτηση του στην διοίκηση του Αρη, «γειώνοντας» καμιά δεκαριά (και βάλε) ξένους και Ελληνες παίκτες με τα ίδια χαρακτηριστικά.
 

Γι΄αυτό και οι Θεσσαλονικείς μοιραία μπήκαν στην «πρίζα» μετά το «game over» του Χατζηνικολάου, ανησυχώντας για το βαθμό στον οποίο θα επηρεάσει τον Νιγηριανό άσο το «διαζύγιο» με τον Ελληνα τεχνικό και ο ερχομός του νέου προπονητή.
 

Τουλάχιστον μέχρι τώρα όμως, ο Ουντότζι όχι απλά δεν δείχνει επηρεασμένος, αλλά είναι ακόμη πιο «καυτός» και συνεπής στο ραντεβού του με τα δίχτυα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: