Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

O...εξαφανισμένος Κουτρουμπής και η παρηγοριά της «πλατείας»

(φωτ.-www.pao.gr)
Εδώ ο Κουτρουμπής, εκεί ο Κουτρουμπής, πού είναι ο Κουτρουμπής...; 

Ο Γιάννης Αναστασίου άφησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά εκτός αποστολής τον 22χρονο αμυντικό, ο οποίος παραμένει...εξαφανισμένος από τα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Μια φορά, το... μάτι του «Marca - SL» εντόπισε τα χνάρια του σε ιδιαίτερο τετ α τετ στην «πλατεία».

Ο « Κουτρού» ίδρωσε για τελευταία φορά τη φανέλα σε επίσημο παιχνίδι των «πρασίνων» στις 31 Αυγούστου και συγκεκριμένα στο ματς με τη Βέροια στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Εκτοτε, έχασε την θέση του στην ενδεκάδα ( υπήρξε βασικός και με «γεμάτες» 90λεπτες συμμετοχές στα πρώτα τρία ματς του πρωταθλήματος) ενώ εσχάτως, έμεινε εκτός αποστολής για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα.
 

Είναι ηλίου φαεινότερο πως ο νεαρός αμυντικός δεν έχει ικανοποιήσει τον  Αναστασίου και αποτελεί την παρούσα χρονική στιγμή, την τέταρτη επιλογή για το κέντρο της άμυνας πίσω από τους Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλο και Ρισβάνη.
 

Οσο για την επίσκεψη στην «πλατεία»...; Το βράδυ του Σαββάτου (5/10) και έχοντας «κοπεί» από την αποστολή του «τριφυλλιού» εν όψει Τούμπας, βρέθηκε για «παρηγοριά» στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και παρακολούθησε δια ζώσης την αναμέτρηση Πανιώνιος – Αρης.
 

Εκεί ήταν και ο μάνατζερ του Αντώνης Αποστολόπουλος (με άλλη παρέα) με τον οποίο είχε ιδιαίτερο τετ α τετ λίγο πριν από τη σέντρα του αγώνα. Αν μη τι άλλο, είχαν πολλά να πουν, έστω και στο...πόδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: