Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Από «όχι» σε «όχι» υπάρχει διαφορά...

Τι Δημητρέλος, τι Βελλής! Αμφότεροι εισέπραξαν αρνητική απάντηση από τον Αγγελο Αναστασιάδη και δεν έμελλε να συνεργαστούν με τον κατά πολλούς κορυφαίο Ελληνα τεχνικό. «Οχι» στην ΑΕΚ τον Οκτώβριο του ΄12, «όχι» και στον Απόλλωνα ακριβώς ένα χρόνο αργότερα. Ποια η διαφορά μεταξύ των δύο αρνήσεων…;

Αν γυρίσουμε το ρολόι του χρόνου ένα χρόνο πίσω, θα θυμηθούμε πως λίγη ώρα μετά την αρνητική απάντηση που έδωσε στην ΑΕΚ, ο έμπειρος τεχνικός εξήγησε πως δεν αισθάνεται καλά, επειδή ενώ τα είχε βρει σε όλα τα αθλητικά και μη θέματα με τη διοίκηση της Ενωσης, ο πνευματικός του άναψε «κόκκινο» και η δουλειά χάλασε.
 

Ενα χρόνο μετά βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές...; Φαινομενικά ναι, όχι όμως απόλυτα. Διότι αυτή τη φορά και σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL», κρύβονται και αθλητικά θέματα πίσω από το «όχι» του Μακεδόνα κόουτς στον Απόλλωνα.
 

Το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή το οποίο έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια ο Παύλος Μυροφορίδης στην «ελαφρά ταξιαρχία», δεν συνάδεια σε καμία περίπτωση με τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας του Αγγελου, εντός και εκτός αποδυτηρίων.

Σε καμία ομάδα στην πολύχρονη καριέρα του δεν δούλεψε με το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή και ασφαλώς δεν πρόκειται να αλλάξει τώρα στα προπονητικά... γεράματα συνήθειες.

Συν τοις άλλοις, το γεγονός πως ο Απόλλωνας δεν έχει δικές του εγκαταστάσεις και αναγκάζεται να πηγαίνει για προπονήσεις στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ, αποτέλεσε ένα ακόμη μεγάλο μείον.
 

Ο Αναστασιάδης ακόμη θυμάται την ταλαιπωρία και τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τα βοηθητικά γήπεδα πριν από δύο χρόνια, κατά τη διάρκεια της θητείας του στον ΠΑΣ Γιάννινα και αν μη τι άλλο, δεν θα ήταν ότι το καλύτερο για τον ίδιο να ξαναζήσει ανάλογες καταστάσεις.  
 

Μετά από αυτά, ακολούθησε και το«όχι» του γνωστού προσώπου και τελείωσε επί τόπου το φλερτ με τον Απόλλωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: