Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ο Μάντζιος «επέστρεψε», ο Βασιλείου...αγνοείται!



(φωτ.-www.levadiakosfc.gr)
Η επανασύνδεση του Βαγγέλη Μάντζιου με τα δίχτυα, αποτελεί τη δεύτερη μεγάλη «κληρονομιά» του Λεβαδειακού από την αναμέτρηση με την Καλλονή. 

Κι όλα αυτά, την ώρα που ο περυσινός πρώτος σκόρερ των Βοιωτών Στέλιος Βασιλείου, παραμένει… εκκωφαντικά σιωπηρός!

Ο Μάντζιος μπήκε με το «δεξί» στο φετινό πρωτάθλημα σημειώνοντας το ένα εκ των δύο γκολ του Λεβαδειακού στην ισοπαλία(2-2) της πρεμιέρας με τον Πανθρακικό.
 
Εκτοτε όμως υπήρξε άσφαιρος, αφού στις τέσσερις επόμενες συμμετοχές (απουσίασε λόγω τραυματισμού από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό) όσες φορές κι αν πάτησε την σκανδάλη θόρυβος δεν ακούστηκε.
 
Ολα αυτά μέχρι τον αγώνα με την Καλλονή. Ο 30χρονος επιθετικός όπλισε και εκτέλεσε όπως έπρεπε αυτή τη φορά, σημειώνοντας το δεύτερο φετινό του γκολ με την ομάδα της Βοιωτίας που ποντάρει πολλά πάνω του και δεν έχει ασφαλώς την πολυτέλεια να στερείται των προσωπικών του γκολ.
 
Και περισσότερο απ΄όλους βέβαια ποντάρει ο Γιάννης Κομπότης, δεδομένου πως το καλοκαίρι ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού χρειάστηκε να παρεκκλίνει του σφιχτού οικονομικού προϋπολογισμού της ΠΑΕ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του έμπειρου στράικερ.
 
Ο Μάντζιος επανήλθε στα γκολ την ώρα που συνεχίζεται η παρατεταμένη απουσία από τα γκολ του Στέλιου Βασιλείου περυσινού πρώτου σκόρερ του Λεβαδειακού.
 
Σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος και ένα Κυπέλλου για την τρέχουσα σεζόν, ο 22χρονος επιθετικός παραμένει χωρίς γκολ. 

Μάλιστα το τελευταίο του τέρμα χρονολογείται πριν από περίπου περίπου 8,5 μήνες(!) και συγκεκριμένα στο ματς πρωταθλήματος Πανιώνιος – Λεβαδειακός στη Νέα Σμύρνη. Αν αυτό δεν λέγεται σούπερ ντεφορμάρισμα, τότε πώς αλλιώς μπορεί να λέγεται...;  

Δεν υπάρχουν σχόλια: