Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Ο νέος ατζέντης του Αραβίδη

Καινούργια μανατζερική… στέγη για τον Χρήστο Αραβίδη. Η συνεργασία του 26χρονου επιθετικού με την «World Eleven Hellas» του Γιάννη Γλυκού έλαβε επίσημα τέλος την Πέμπτη (10/10). Ποιος είναι ο νέος εκπρόσωπος του πρώτου σκόρερ του Πανιωνίου...;
 

Διαβάστε στην «ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ».

Και το όνομα αυτού, Πασχάλης Τουντούρης. Η εταιρία «Prosport International» στο τιμόνι της οποίας βρίσκεται ο εν λόγω ατζέντης, απέκτησε τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του οποίου με την ομάδα της Νέας Σμύρνης λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.
 

Παρεμπιπτόντως, η «World Eleven Hellas» αφού επισημοποίησε το «διαζύγιο» με τον Αραβίδη τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους μέσω της σελίδας της στο Facebook. Αναλυτικά:

«Η World Eleven Hellas και όλοι όσοι εργαζόμαστε σε αυτην, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Χ. Αραβίδη θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για αυτήν την πολυετή και πετυχημένη σχέση.
 

Ο Χρήστος συνεργάστηκε μαζί μας από το 2007/08 και μέσα από πολλές δύσκολες στιγμές πετύχαμε την μετακίνηση από τον Πανιώνιο/Εθνικό Αστέρα στον ΑΡΗ και από εκεί στην Δόξα Δράμας και ξανά στον Πανιώνιο. Ο Χρήστος, του οποίου την αξία σαν άνθρωπο και ποδοσφαιριστή πιστέψαμε σε κάθε βήμα αυτής της σχέσης παραμένει φίλος και θα είμαστε πάντα χαρούμενοι με κάθε επιτυχία του στο μέλλον.
 

Ολόψυχα ευχόμαστε ότι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας του αλλά και στην όποια νέα συνεργασία»

Δεν υπάρχουν σχόλια: