Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ο Σκούρτης υπέγραψε στη Ρόντα! (vid)

Ποιος είπε ότι οι μεταγραφές έχουν τελειώσει…; Μέγα λάθος! 

Η συνεργασία του άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου Βασίλη Σκούρτη με την ολλανδική Ρόντα, ανακοινώθηκε επισήμως την Παρασκευή (11/10) παρ΄ότι οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία από το καλοκαίρι.


Ενα γραφειοκρατικό πρόβλημα με το χαρτί της ελευθέρας του ποδοσφαιριστή από την προηγούμενη ομάδα του στην Πορτογαλία, αποτέλεσε την αιτία της καθυστέρησης ως προς την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η εταιρία που διατηρεί τα δικαιώματα του Σκούρτη, ανακοίνωσε την Παρασκευή (11/10) την υπογραφή συμβολαίου με τη Ρόντα.
 

«H World Eleven Hellas με χαρά ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Βασίλη Σκούρτη με την Ολλανδική Roda JC. Ο πρώην παίχτης του Ολυμπιακού μετά από ένα πέρασμα στην Πορτογαλία βρήκε την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη στον Ολλανδία 

Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε με την πολύτιμη συμβολή του κ. Λυμπέρη συνεργάτη στην Ολλανδία».
 

Ο μεγαλωμένος στα Χανιά ποδοσφαιριστής, την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας με την φανέλα της Τοντέλας, έχοντας 13 συμμετοχές και 2 γκολ.
 

Ξεκίνησε την καριέρα του από τους Νέους Χανίων, αγωνίστηκε ακόμα στις ακαδημίες του Άγιαξ και του Ολυμπιακού και στην πρώτη ομάδα του Πανιωνίου, του Θρασύβουλου, της Βιλαβερντένσε, ενώ είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες της Αλβανίας.
 

Την Πέμπτη (10/10) ο Σκούρτης πήρε και το ανεπίσημο βάπτισμα του πυρός με τη Ρόντα, παίζοντας  στο φιλικό παιχνίδι με την Σταντάρ  (πατήστε το link για να δείτε το σχετικό βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: